גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח בוכרי | » | אושפלאו בקר |
7 מנות/יחידות, 284 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. המתכון מאת השף אילן צוירן - שף הבית של "שף הדרך".
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 451 | 159 |
חלבונים (גרם) | 32.77 | 11.54 |
פחמימות (גרם) | 55 | 19 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 5.45 | 1.92 |
שומנים (גרם) | 10.97 | 3.86 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 3.11 | 1.1 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.27 | 0.1 |
כולסטרול (מ"ג) | 78 | 27.46 |
נתרן (מ"ג) | 211.93 | 74.62 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 4.36 | 1.54 |
מים (גרם) | 176.57 | 62.17 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 425.74 | 149.91 |
ויטמין B (מ"ג) | 8.21 | 2.89 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.16 | 0.06 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.32 | 0.11 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 5.77 | 2.03 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.11 | 0.39 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.79 | 0.28 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 61.46 | 21.64 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 5.16 | 1.82 |
ויטמין C (מ"ג) | 5.39 | 1.9 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.82 | 0.29 |
ויטמין K (מק"ג) | 10.55 | 3.72 |
סידן (מ"ג) | 58.27 | 20.52 |
ברזל (מ"ג) | 4.21 | 1.48 |
מגנזיום (מ"ג) | 49.32 | 17.37 |
זרחן (מ"ג) | 299.49 | 105.45 |
אבץ (מ"ג) | 5.84 | 2.05 |
אשלגן (מ"ג) | 722.55 | 254.42 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.36 | 0.13 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.34 | 0.12 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.21 | 0.07 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.21 | 0.07 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם