גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח בוכרי | » | אושפלאו בשר בקר |
9 מנות/יחידות, 689 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 444 | 64 |
חלבונים (גרם) | 23.95 | 3.47 |
פחמימות (גרם) | 52 | 8 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 10.86 | 1.58 |
שומנים (גרם) | 16.19 | 2.35 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 2.81 | 0.41 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.2 | 0.03 |
כולסטרול (מ"ג) | 56.33 | 8.17 |
נתרן (מ"ג) | 986.58 | 143.12 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 9.64 | 1.4 |
מים (גרם) | 585.97 | 85 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 2,253 | 326.86 |
ויטמין B (מ"ג) | 8.4 | 1.22 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.25 | 0.04 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.32 | 0.05 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 5.54 | 0.8 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.3 | 0.19 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.93 | 0.13 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 48.32 | 7.01 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 3.73 | 0.54 |
ויטמין C (מ"ג) | 12.65 | 1.83 |
ויטמין E (מ"ג) | 2.86 | 0.42 |
ויטמין K (מק"ג) | 36.89 | 5.35 |
סידן (מ"ג) | 108.98 | 15.81 |
ברזל (מ"ג) | 3.01 | 0.44 |
מגנזיום (מ"ג) | 52.63 | 7.63 |
זרחן (מ"ג) | 260.8 | 37.83 |
אבץ (מ"ג) | 4.48 | 0.65 |
אשלגן (מ"ג) | 957.22 | 138.86 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.27 | 0.04 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.27 | 0.04 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.03 | 0 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.03 | 0 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם