דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלמון ברוטב בוטנים
סלמון ברוטב בוטנים
פילה סלמון עם בוטנים

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 226 גרם למנה\יחידה (כ- 5-6 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את פילה הדג לקוביות גדולות (יוצא כ- 5-6 יחידות).
  • 2 לפזר את המלח והפלפל השחור על הדג ולחכות 10 דקות לספיגת הטעמים.
  • 3 להניח על נייר אפייה בתוך תבנית ולאפות בחום של 190 מעלות למשך כ- 15 דקות.
  • 4 לערבב את כל מצרכי הרוטב.
  • 5 להוציא את הדג האפוי מהתנור, לשפוך את הרוטב מעל ולהכניס שוב לתנור ל- 5 דקות נוספות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לקשט בפטרוזיליה קצוצה ורוטב צ`ילי.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)530235
חלבונים (גרם)48.04 21.29
פחמימות (גרם)63
מתוכן סוכרים (גרם)1.82 0.81
שומנים (גרם)34.49 15.29
מתוכם שומן רווי (גרם)6.51 2.88
כולסטרול (מ"ג)126 55.85
נתרן (מ"ג)617.74273.82
סיבים תזונתיים (גרם)1.33 0.59
מים (גרם)133.4859.16
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.080.03
ויטמין B (מ"ג)22.379.92
ויטמין B1 (מ"ג)0.710.31
ויטמין B2 (מ"ג)0.280.12
ויטמין B3 (מ"ג)16.927.5
ויטמין B5 (מ"ג)3.051.35
ויטמין B6 (מ"ג)1.330.59
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)77.234.22
ויטמין B12 (מק"ג)5.62.48
ויטמין C (מ"ג)9.294.12
ויטמין E (מ"ג)0.420.19
ויטמין K (מק"ג)0.520.23
סידן (מ"ג)37.5116.63
ברזל (מ"ג)0.940.41
מגנזיום (מ"ג)71.7131.79
זרחן (מ"ג)528.39234.22
אבץ (מ"ג)1.080.48
אשלגן (מ"ג)821.56364.17
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)9.84.34
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.230.1
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.281.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)10.354.59
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)5.532.45

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 38.5% 53.6% 6.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.