גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח גרוזיני/גיאורגי | » | פישקבי עם בשר |
פישקבי מטוגן במילוי בשר בקר טחון עם פטרוזיליה ותבלינים מהמטבח הגיאורגי, 219 קלוריות למנה, 208 קלוריות ל-100 גרם
מאיה פפיסמדוב, מתמחה באפייה ובישול מהמטבח הגרוזיני, 18.06.2014
16 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (כ- 16 יחידות)
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בפישקבי לאחר הטיגון. יש להשתמש בכוס שמן לטיגון במחבת גדולה - לפי הצורך. שיטת ההכנה כוללת גם אידוי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 219 | 208 |
חלבונים (גרם) | 12.19 | 11.61 |
פחמימות (גרם) | 24 | 22 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.72 | 0.69 |
שומנים (גרם) | 8.26 | 7.86 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.34 | 1.27 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 37.24 | 35.46 |
נתרן (מ"ג) | 640.18 | 609.7 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.22 | 0.21 |
מים (גרם) | 51.35 | 48.91 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 13.41 | 12.77 |
ויטמין B (מ"ג) | 2.54 | 2.42 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.02 | 0.02 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.08 | 0.07 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 2.01 | 1.92 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.27 | 0.26 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.15 | 0.14 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 7.9 | 7.52 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 1 | 0.95 |
ויטמין C (מ"ג) | 3.25 | 3.1 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.07 | 0.07 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.16 | 0.16 |
ויטמין K (מק"ג) | 30.22 | 28.78 |
סידן (מ"ג) | 12.48 | 11.89 |
ברזל (מ"ג) | 1.15 | 1.1 |
מגנזיום (מ"ג) | 10.57 | 10.06 |
זרחן (מ"ג) | 82.03 | 78.12 |
אבץ (מ"ג) | 2.11 | 2.01 |
אשלגן (מ"ג) | 151.95 | 144.71 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.08 | 0.08 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.07 | 0.06 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.14 | 0.14 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.13 | 0.13 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם