גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | תבשיל קינואה אדומה |
7 מנות/יחידות, 213 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)
הערך התזונתי לא כולל את ציר המרק ונבטי החמניה. את הציר לשמור - הוא משביח כל תבשיל, מעשיר טעמים ומעמיק אותם. בכלל, כדאי להכין שיהיה תמיד ולהקפיא למנות. לציר בקר מוסיפים עצמות בקר, לציר עוף עצמות עוף והודו (מבשלים במשך מינימום 3 שעות מכוסה בלהבה נמוכה).
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 234 | 110 |
חלבונים (גרם) | 7.46 | 3.5 |
פחמימות (גרם) | 36 | 17 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 1.59 | 0.74 |
שומנים (גרם) | 7.08 | 3.32 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.63 | 0.29 |
נתרן (מ"ג) | 531.36 | 249.13 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 4.72 | 2.21 |
מים (גרם) | 159.62 | 74.84 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 292.23 | 137.01 |
ויטמין B (מ"ג) | 2.44 | 1.14 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.2 | 0.1 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.19 | 0.09 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.15 | 0.54 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.49 | 0.23 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.31 | 0.14 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 102.16 | 47.9 |
ויטמין C (מ"ג) | 5.74 | 2.69 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.42 | 0.67 |
ויטמין K (מק"ג) | 4.79 | 2.25 |
סידן (מ"ג) | 52.64 | 24.68 |
ברזל (מ"ג) | 2.7 | 1.27 |
מגנזיום (מ"ג) | 105.09 | 49.27 |
זרחן (מ"ג) | 239.96 | 112.5 |
אבץ (מ"ג) | 1.68 | 0.79 |
אשלגן (מ"ג) | 421.1 | 197.43 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 1.66 | 0.78 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.13 | 0.06 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 1.51 | 0.71 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.83 | 0.39 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.73 | 0.34 |