גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | תבשיל קינואה אדומה |
7 מנות/יחידות, 209 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))
הערך התזונתי לא כולל את ציר המרק. את הציר לשמור - הוא משביח כל תבשיל, מעשיר טעמים ומעמיק אותם. בכלל, כדאי להכין שיהיה תמיד ולהקפיא למנות. לציר בקר מוסיפים עצמות בקר, לציר עוף עצמות עוף והודו (מבשלים במשך מינימום 3 שעות מכוסה בלהבה נמוכה). שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 231 | 110 |
חלבונים (גרם) | 7.27 | 3.47 |
פחמימות (גרם) | 35 | 17 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 1.16 | 0.55 |
שומנים (גרם) | 7.02 | 3.35 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.62 | 0.3 |
נתרן (מ"ג) | 525.36 | 250.85 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 4.7 | 2.25 |
מים (גרם) | 156.92 | 74.93 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 282.98 | 135.12 |
ויטמין B (מ"ג) | 2.21 | 1.05 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.2 | 0.1 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.17 | 0.08 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.98 | 0.47 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.46 | 0.22 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.3 | 0.14 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 94.71 | 45.22 |
ויטמין C (מ"ג) | 1.7 | 0.81 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.55 | 0.74 |
ויטמין K (מק"ג) | 4.96 | 2.37 |
סידן (מ"ג) | 43.62 | 20.83 |
ברזל (מ"ג) | 2.46 | 1.18 |
מגנזיום (מ"ג) | 102.3 | 48.85 |
זרחן (מ"ג) | 235.75 | 112.57 |
אבץ (מ"ג) | 1.63 | 0.78 |
אשלגן (מ"ג) | 364.46 | 174.03 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 1.65 | 0.79 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.13 | 0.06 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 1.49 | 0.71 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.8 | 0.38 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.7 | 0.33 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם