גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | פריטטה תפוחי אדמה משודרגת |
2 מנות/יחידות, 492 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
הערות: על מנת להפוך את הפריטטה שנעשית כבדה עם הוספת כל המרכיבים יש להיעזר בצלחת. קודם כל, לפני שהופכים את הפריטטה יש לבדוק בעזרת מרבד את הצד הפונה לגז האם הוא שחום ונראה מבושל מספיק, במידה ולא - משאירים עוד דקה גג (כדי שלא יישרף חלילה). במידה ומוכן הופכים את הפריטטה על הצלחת ואז מחזירים לאט לאט ובזהירות לצד השני שטרם התבשל. אפשרי להכפיל כמויות רק חשוב לשים לב לגודל ולעומק התבנית. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
המתכון באדיבות מעין צדוק
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 563 | 114 |
חלבונים (גרם) | 23.64 | 4.81 |
פחמימות (גרם) | 51 | 10 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 10.47 | 2.13 |
שומנים (גרם) | 30.51 | 6.2 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 7.3 | 1.48 |
כולסטרול (מ"ג) | 616.95 | 125.4 |
נתרן (מ"ג) | 1,166 | 237.08 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 6.41 | 1.3 |
מים (גרם) | 379.97 | 77.23 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 471.52 | 95.84 |
ויטמין B (מ"ג) | 8.51 | 1.73 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.35 | 0.07 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.8 | 0.16 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 3.08 | 0.63 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 3.15 | 0.64 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 1.01 | 0.21 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 114.39 | 23.25 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 1.88 | 0.38 |
ויטמין C (מ"ג) | 189.84 | 38.59 |
ויטמין D (מק"ג) | 1.25 | 0.25 |
ויטמין E (מ"ג) | 3.6 | 0.73 |
ויטמין K (מק"ג) | 155.46 | 31.6 |
סידן (מ"ג) | 141.45 | 28.75 |
ברזל (מ"ג) | 4.73 | 0.96 |
מגנזיום (מ"ג) | 76.42 | 15.53 |
זרחן (מ"ג) | 411.16 | 83.57 |
אבץ (מ"ג) | 2.52 | 0.51 |
אשלגן (מ"ג) | 1,146 | 232.93 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 3.86 | 0.78 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.2 | 0.04 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 3.39 | 0.69 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 8.63 | 1.75 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 8.12 | 1.65 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם