גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | אורז עם פול, אפונה ירוקה ותרד |
8 מנות/יחידות, 228 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (כתוספת))
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. יש לקחת בחשבון כי פול לא קפוא (במידה ורוצים להשתמש) דורש בישול בנפרד ולוקח לו יותר משעה להתרכך.
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 206 | 90 |
| חלבונים (גרם) | 6.03 | 2.65 |
| פחמימות (גרם) | 36 | 16 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 0.14 | 0.06 |
| שומנים (גרם) | 5.41 | 2.37 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.35 | 0.15 |
| נתרן (מ"ג) | 473.36 | 207.62 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 2.95 | 1.3 |
| מים (גרם) | 148.4 | 65.09 |
| ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
| ויטמין A (מק"ג) | 163.77 | 71.83 |
| ויטמין B (מ"ג) | 0.43 | 0.19 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.03 | 0.01 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.07 | 0.03 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 0.15 | 0.07 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 0.05 | 0.02 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.08 | 0.03 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 45.64 | 20.02 |
| ויטמין C (מ"ג) | 3.09 | 1.35 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.65 | 0.29 |
| ויטמין K (מק"ג) | 154.45 | 67.74 |
| סידן (מ"ג) | 46.92 | 20.58 |
| ברזל (מ"ג) | 1.16 | 0.51 |
| מגנזיום (מ"ג) | 28.64 | 12.56 |
| זרחן (מ"ג) | 17.72 | 7.77 |
| אבץ (מ"ג) | 0.25 | 0.11 |
| אשלגן (מ"ג) | 147.29 | 64.6 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.04 | 0.02 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.03 | 0.01 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.01 | 0 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0 | 0 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0 | 0 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם