דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סיגרים אפויים עם גבינות ועגבניות מיובשות
סיגרים אפויים עם גבינות ועגבניות מיובשות
סיגרים אפויים עם גבינות ועגבניות מיובשות
טוויסט נהדר של ממרח עגבניות מיובשות

מצרכים למתכון

45 מנות/יחידות, 34 גרם למנה\יחידה (מס` סיגרים מוערך)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מטגנים בשמן את הבצל עם האורגנו עד להזהבה, מעבירים לקערה ומוסיפים את כל שאר מרכיבי המילוי. מערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד. טועמים ומתקנים תיבול.
  • 2 מחממים את התנור מראש לחום של 170 מעלות. פורסים את דפי הפילו, מניחים מעליהם מגבת רטובה וסחוטה היטב, ומגלגלים את הבצק סביב המגבת. לאחר 2 דקות פותחים את הגלגול (שלב זה מאפשר לדפי הפילו מעט גמישות שנצרכת מכיוון שאין בהם שומן כלל).
  • 3 מפרידים דף פילו אחד ופורסים על השולחן בעדינות. מתיזים שכבה דקיקה של ספריי שמן, מניחים עליו דף שני ומהדקים קלות. חותכים ל- 6 מלבנים (חיתוך אחד לגובה ושניים לרוחב, או להיפך). בכל מלבן מניחים פס מהמילוי ליד הדופן בקצה הצר ומגלגלים את הבצק עליו. כך עושים עם כל כמות הבצק.
  • 4 מניחים על נייר אפייה בתבנית עם הצד הפתוח (איפה שניתן לראות את קצה דף הבצק) כלפי מטה (כדי שלא ייפתחו באפייה). מרחיקים את הסיגרים מעט אחד מהשני. מברישים בעזרת ביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום מלמעלה. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 10 דקות, עד שהסיגרים זהובים (הופכים אם משום מה הם לא זהובים מלמטה - למשל אם השתמשתם בתבנית חד פעמית).
  • 5 מגישים חם ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן כמובן לעשות צורות אחרות, אך מכיוון שהבצק מאוד פריך ומתפורר - סיגרים הם ההמלצה הפרקטית שלי ל"פינגר פוד" נוח לאכילה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. מתכון שאתם חייבים לאמץ אחת לתקופה בשנת 2016!

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יוני שטרן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)80232
חלבונים (גרם)3.32 9.68
פחמימות (גרם)824
מתוכן סוכרים (גרם)0.41 1.19
שומנים (גרם)3.44 10.04
מתוכם שומן רווי (גרם)0.8 2.33
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)13.58 39.59
נתרן (מ"ג)121.93355.61
סיבים תזונתיים (גרם)0.13 0.39
מים (גרם)9.6328.07
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)4.9214.34
ויטמין B (מ"ג)0.110.33
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.05
ויטמין B5 (מ"ג)0.060.16
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.737.97
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.08
ויטמין C (מ"ג)0.451.31
ויטמין D (מק"ג)0.060.18
ויטמין E (מ"ג)0.040.11
ויטמין K (מק"ג)0.230.66
סידן (מ"ג)46.22134.79
ברזל (מ"ג)0.090.26
מגנזיום (מ"ג)2.216.43
זרחן (מ"ג)8.9826.2
אבץ (מ"ג)0.060.17
אשלגן (מ"ג)18.6654.43
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.070.19
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.110.33
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.110.31

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 22.5% 21.7% 54.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
פסטה בולונז קלה להכנה

פסטה בולונז קלה להכנה

חצילים אפויים בטעם אחר

חצילים אפויים בטעם אחר

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

תפוח אדמה קריספי

תפוח אדמה קריספי

אורז אדום עם נקניקיות ושעועית ירוקה

אורז אדום עם נקניקיות ושעועית ירוקה

סלט ביצים טבעוני

סלט ביצים טבעוני

בצק לפיצה: איך מכינים פיצה ביתית מעולה?

בצק לפיצה: איך מכינים פיצה ביתית מעולה?

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪