דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנת דג טעימה לארוחה

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 174 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לפזר על נתחי הדג את המלח ומיץ הלימון, ולהניח בצד כ- 20 דקות.
  • 2 לערבב את כל מצרכי הציפוי ביחד (להוסיף עוד תבלינים לפי הטעם).
  • 3 לשטוף את הדגים, לנגב ולסדר אותם על נייר אפייה בתוך תבנית.
  • 4 למרוח מהירק בנדיבות על כל הדגים.
  • 5 להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד שהדגים משחימים.
  • 6 לקשט ברוטב צ`ילי מתוק ובתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)242139
חלבונים (גרם)38.02 21.87
פחמימות (גרם)53
מתוכן סוכרים (גרם)0.31 0.18
שומנים (גרם)7.92 4.56
מתוכם שומן רווי (גרם)1.66 0.95
כולסטרול (מ"ג)79.8 45.9
נתרן (מ"ג)427.6245.92
סיבים תזונתיים (גרם)1.04 0.6
מים (גרם)119.3568.64
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)42.2124.28
ויטמין B (מ"ג)8.354.8
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.07
ויטמין B3 (מ"ג)6.823.92
ויטמין B5 (מ"ג)1.010.58
ויטמין B6 (מ"ג)0.220.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)20.3111.68
ויטמין B12 (מק"ג)2.61.5
ויטמין C (מ"ג)5.623.23
ויטמין E (מ"ג)1.450.84
ויטמין K (מק"ג)50.0728.8
סידן (מ"ג)36.621.05
ברזל (מ"ג)1.350.78
מגנזיום (מ"ג)52.9330.44
זרחן (מ"ג)296.82170.71
אבץ (מ"ג)0.680.39
אשלגן (מ"ג)621.67357.54
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.860.49
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.070.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.420.24
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.380.79
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.110.64

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 15.2% 73% 9.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.