דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תבשיל אורז עם תרד ובשר טחון
תבשיל אורז עם תרד ובשר טחון
התרד כתבלין במתכון

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 249 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לקצוץ את עלי התרד ולטגן בשמן במחבת טפלון גדולה ורחבה עד להשחרה למשך כ- 20-30 דקות (לערבב תוך כדי כל הזמן). הטיגון נועד להוציא את הארומה מהתרד.
  • 2 להניח את התרד המטוגן בצד (נחזור אליו בהמשך).
  • 3 באותה המחבת לטגן את הבצל עם כף שמן נוספת.
  • 4 להוסיף את הבשר הטחון ולפורר תוך כדי ערבוב.
  • 5 להוסיף את הפלפל החריף, השום, התרד המטוגן והתבלינים.
  • 6 לערבב היטב ולהוסיף את האורז.
  • 7 להוסיף מים רותחים עד לכס"מ מעל התבשיל בסיר, ולהוסיף עוד תבלינים לפי הטעם האישי.
  • 8 לכסות את המחבת, להנמיך את האש ולבשל כ- 40 דקות נוספות.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)379152
חלבונים (גרם)25.1 10.07
פחמימות (גרם)4016
מתוכן סוכרים (גרם)4.19 1.68
שומנים (גרם)14.05 5.64
מתוכם שומן רווי (גרם)2.77 1.11
כולסטרול (מ"ג)57 22.87
נתרן (מ"ג)954.95383.13
סיבים תזונתיים (גרם)3.23 1.3
מים (גרם)160.2764.3
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)198.6479.7
ויטמין B (מ"ג)6.712.69
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.250.1
ויטמין B3 (מ"ג)5.092.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.640.26
ויטמין B6 (מ"ג)0.540.22
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)73.0329.3
ויטמין B12 (מק"ג)2.330.93
ויטמין C (מ"ג)17.57.02
ויטמין E (מ"ג)1.090.44
ויטמין K (מק"ג)187.375.15
סידן (מ"ג)86.5634.73
ברזל (מ"ג)3.871.55
מגנזיום (מ"ג)61.8924.83
זרחן (מ"ג)223.2389.56
אבץ (מ"ג)5.352.15
אשלגן (מ"ג)620.72249.04
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.120.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.080.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 17.1% 30.5% 48.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה