דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טרי, טעים, בריא

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 538 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • כרוב אדום - 1/2 יחידה בינונית - סה"כ (770 גרם)
    סגול
  • גזר - יחידה גדולה ללא קליפה (238 גרם)
  • שמן זית - כף (10 מ"ל)
    כתית מעולה
  • מיץ לימון - 1/2 יחידה - סה"כ (15 מ"ל)
    סחוט טרי
  • זעתר - כף שטוחה (8 גרם)
  • פקאנים - חופן (35 גרם)
    טבעיים
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערה קוצצים את הכרוב הסגול דק דק ומגררים את הגזר בפומפייה.
  • 2 מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון והזעתר, ומערבבים היטב.
  • 3 מפזרים מעל את הפקאנים הטבעיים, מגישים טרי ונהנים.
  • 4 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)33262
חלבונים (גרם)8.24 1.53
פחמימות (גרם)438
מתוכן סוכרים (גרם)21.26 3.95
שומנים (גרם)18.11 3.37
מתוכם שומן רווי (גרם)1.91 0.35
נתרן (מ"ג)186.0734.59
סיבים תזונתיים (גרם)13.11 2.44
מים (גרם)460.4385.58
ליקופן (מ"ג)0.080.01
ויטמין A (מק"ג)1,210224.84
ויטמין B (מ"ג)5.951.11
ויטמין B1 (מ"ג)0.440.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.360.07
ויטמין B3 (מ"ג)2.990.56
ויטמין B5 (מ"ג)1.050.2
ויטמין B6 (מ"ג)1.010.19
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)97.2218.07
ויטמין C (מ"ג)229.4242.64
ויטמין E (מ"ג)1.460.27
ויטמין K (מק"ג)163.330.35
סידן (מ"ג)225.1141.84
ברזל (מ"ג)3.890.72
מגנזיום (מ"ג)97.4718.12
זרחן (מ"ג)206.1538.32
אבץ (מ"ג)1.930.36
אשלגן (מ"ג)1,395259.33
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)4.230.79
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.350.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)3.880.72
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)7.21.34
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)7.161.33

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16% 22% 10% 52%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.48 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.