דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תודו שבא לכם לטרוף את התוספת הזו עכשיו

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 336 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 פורסים את תפוחי האדמה והבטטה לפרוסות בעובי הרצוי, ומסדרים יפה בתבנית אפייה עגולה המרופדת בנייר אפייה.
  • 2 מושחים מעל הכל שמן זית בעזרת מברשת סיליקון, ומפזרים מעל את התבלינים לפי הטעם.
  • 3 מניחים את התבנית על רשת התנור ואופים בחום של 200 מעלות טורבו למשך כשעה או עד להשחמה וריכוך. מכבים את התנור, פותחים מעט את דלת התנור, מחכים להתקררות קלה ומגישים מיד תוספת טעימה במיוחד.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)32396
חלבונים (גרם)5.56 1.65
פחמימות (גרם)6319
מתוכן סוכרים (גרם)6.84 2.03
שומנים (גרם)5.9 1.75
מתוכם שומן רווי (גרם)0.93 0.28
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.01
נתרן (מ"ג)177.0852.64
סיבים תזונתיים (גרם)6.76 2.01
מים (גרם)257.2476.47
ויטמין A (מק"ג)938.1278.87
ויטמין B (מ"ג)6.691.99
ויטמין B1 (מ"ג)0.290.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.03
ויטמין B3 (מ"ג)3.661.09
ויטמין B5 (מ"ג)1.780.53
ויטמין B6 (מ"ג)0.820.25
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)28.158.37
ויטמין C (מ"ג)42.5612.65
ויטמין E (מ"ג)1.140.34
ויטמין K (מק"ג)6.912.06
סידן (מ"ג)42.6812.69
ברזל (מ"ג)1.510.45
מגנזיום (מ"ג)67.6620.11
זרחן (מ"ג)130.5438.81
אבץ (מ"ג)0.870.26
אשלגן (מ"ג)1,070318.09
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.160.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.3% 7.2% 6.8% 77.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.09 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.