גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | רביולי בטטה ביתי ברוטב שמנת עם פטריות וערמונים |
5 מנות/יחידות, 832 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות (תלוי בגודל המנה))
ציוד נדרש: קורצן.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. ניתן לוותר על אבקת מרק הפטריות ולהוסיף יותר מלח (יחד עם זאת, היא מעניקה יותר טעם לרוטב. לשיקולכם).
המתכון באדיבות מירב דהן
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 612 | 74 |
חלבונים (גרם) | 16.99 | 2.04 |
פחמימות (גרם) | 84 | 10 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 14.68 | 1.76 |
שומנים (גרם) | 23.21 | 2.79 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 9.73 | 1.17 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.02 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 193.04 | 23.19 |
נתרן (מ"ג) | 1,802 | 216.53 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 6.12 | 0.74 |
מים (גרם) | 642.29 | 77.16 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 1,543 | 185.41 |
ויטמין B (מ"ג) | 6.72 | 0.81 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.17 | 0.02 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.41 | 0.05 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 2.97 | 0.36 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 2.66 | 0.32 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.47 | 0.06 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 42.06 | 5.05 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.36 | 0.04 |
ויטמין C (מ"ג) | 27.51 | 3.3 |
ויטמין D (מק"ג) | 1.06 | 0.13 |
ויטמין E (מ"ג) | 2.21 | 0.26 |
ויטמין K (מק"ג) | 4.54 | 0.55 |
סידן (מ"ג) | 143.55 | 17.25 |
ברזל (מ"ג) | 2.96 | 0.36 |
מגנזיום (מ"ג) | 51.86 | 6.23 |
זרחן (מ"ג) | 189.35 | 22.75 |
אבץ (מ"ג) | 1.39 | 0.17 |
אשלגן (מ"ג) | 688.86 | 82.76 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 1 | 0.12 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.85 | 0.1 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.51 | 0.18 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 1.41 | 0.17 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם