דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט אטריות זכוכית ויאטנמי
סלט אטריות זכוכית ויאטנמי
סלט אטריות זכוכית ויאטנמי
סלט מיוחד ומרענן

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 394 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להשרות את אטריות השעועית במים רותחים למשך כ- 5 דקות, לסנן היטב ולהפריד ביניהן (ניתן גם לגזור/לחתוך אותן).
  • 2 לקלות את אגוזי הקשיו הטבעיים במחבת יבשה למשך כדקה עד להשחמה קלה ולהניח בצד.
  • 3 לרסק היטב במעבד מזון או בלנדר מוט את הפלפל החריף, מיץ הלימון, הסילאן והשום, עד לקבלת רוטב אחיד. להוסיף את רוטב הסויה והמים הרותחים ולתקן תיבול במידת הצורך.
  • 4 להניח את אטריות השעועית בקערה, למזוג עליהן את הרוטב, להוסיף את הירקות החתוכים ביחד עם העלים הקצוצים, לערבב היטב ולקשט באגוזי הקשיו. מתקבל סלט אטריות זכוכית ויאטנמי מושלם!
  • 5 בתיאבון חיוך

סלט אטריות זכוכית ויאטנמי מכינים סמוך להגשה. ניתן להכין מראש את כל המרכיבים ולאחד ביניהם לפני ההגשה כדי לחסוך זמן.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות עדי כהן סימן טוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)455115
חלבונים (גרם)10.72 2.72
פחמימות (גרם)7820
מתוכן סוכרים (גרם)16.76 4.25
שומנים (גרם)12.73 3.23
מתוכם שומן רווי (גרם)2.26 0.57
נתרן (מ"ג)1,841467.3
סיבים תזונתיים (גרם)5.08 1.29
מים (גרם)201.2251.07
ויטמין A (מק"ג)124.0931.5
ויטמין B (מ"ג)2.830.72
ויטמין B1 (מ"ג)0.230.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.03
ויטמין B3 (מ"ג)1.160.3
ויטמין B5 (מ"ג)0.770.19
ויטמין B6 (מ"ג)0.460.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)80.7120.49
ויטמין C (מ"ג)94.6524.02
ויטמין E (מ"ג)1.280.33
ויטמין K (מק"ג)138.5235.16
סידן (מ"ג)93.323.68
ברזל (מ"ג)3.590.91
מגנזיום (מ"ג)114.4229.04
זרחן (מ"ג)228.4257.97
אבץ (מ"ג)2.180.55
אשלגן (מ"ג)591.86150.22
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.330.59
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.080.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.250.57
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)6.711.7
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)6.631.68

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 12% 10.1% 73.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.