דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פאי גבינה קרה
פאי גבינה קרה
פאי גבינה קרה
פאי גבינה כמו בקונדיטוריות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הקלתית:
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות (חום עליון-תחתון).
  • 2 להמיס את החמאה בקערה, להוסיף את אבקת הסוכר ולערבב. להוסיף את הביצה ולטרוף היטב. להוסיף את הקמח, לערבב בעדינות עד לקבלת בצק אחיד ורך שלא נדבק בכלל. במידה והבצק יצא לכם מעט מתפורר - זה בסדר (שימו לב שאתם מוסיפים את הקמח, זה נראה כאילו יש הרבה קמח על מעט רטוב - אבל סבלנות וזה יתאחד).
  • 3 לרפד תבנית פאי בקוטר 22 ס"מ בבצק מכל הכיוונים: להדק בידיים קודם לדפנות התבנית ולאחר מכן לתחתית. ליישר את שולי הקלתית בעזרת סכין, לדקור את הבצק עם מזלג ולהקפיא כ- 15 דקות לפחות. לאחר ההקפאה לאפות את הבצק בתנור שחומם מראש למשך 15-20 דקות עד להזהבה בשוליים ושהתחתית מתנפחת מעט. להוציא מהתנור ולצנן לטמפ` החדר.
  • הכנת קרם הגבינה:
  • 1 להקציף במיקסר עם בלון הקצפה את השמנת המתוקה ביחד עם הסוכר, אינסטנט הפודינג וניל והשמנת החמוצה, עד לקבלת קצפת יציבה מאוד. להוסיף את הגבינה הלבנה ולהמשיך להקציף רק עד שהתערובת אחידה.
  • 2 להעביר את קרם הגבינה על הקלתית האפויה, ליישר ולקרר במקרר למשך כ- 5 שעות לפחות עד להתייצבות (או לילה שלם).
  • הכנת רוטב התותים:
  • 1 לבשל את התותים החתוכים לקוביות במחבת יחד עם אבקת הסוכר ומיץ הלימון, עד שהתותים מצטמקים ומגירים נוזלים.
  • 2 לטחון את התותים במעבד מזון עד לקבלת נוזל אחיד ומקררים במקרר.
  • 3 לאחר שקרם הגבינה התייצב, להוציא את הפאי מהמקרר ולמזוג את רוטב התותים על קרם הגבינה. לקשט בפרחים אכילים או בפירות יער שונים שאוהבים. להעביר אל צלחת הגשה נאה, לפרוס ולהגיש פאי גבינה קרה מושלם!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לשמור את הפאי מכוסה במקרר עד 3 ימים.

ציוד נדרש: תבנית פאי בקוטר 22 ס"מ, מיקסר.

שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה וקירור.

עוד הצעות למתכונים

מוזמנים לעקוב אחרי בר באינסטגרם!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)288273
חלבונים (גרם)4.33 4.1
פחמימות (גרם)3937
מתוכן סוכרים (גרם)23.05 21.86
שומנים (גרם)12.92 12.25
מתוכם שומן רווי (גרם)7.44 7.05
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.340.32
כולסטרול (מ"ג)52.19 49.49
נתרן (מ"ג)93.4188.59
סיבים תזונתיים (גרם)0.4 0.38
מים (גרם)22.0520.91
ויטמין A (מק"ג)76.64
ויטמין B (מ"ג)0.230.22
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.080.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.090.09
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.926.57
ויטמין B12 (מק"ג)0.040.04
ויטמין C (מ"ג)1211.38
ויטמין D (מק"ג)0.090.08
ויטמין E (מ"ג)0.10.1
ויטמין K (מק"ג)0.450.43
סידן (מ"ג)22.3521.2
ברזל (מ"ג)0.160.15
מגנזיום (מ"ג)3.152.99
זרחן (מ"ג)13.2712.58
אבץ (מ"ג)0.080.08
אשלגן (מ"ג)37.5135.57
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.120.11
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.09
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.170.16
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.160.15

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 22.7% 7.6% 69%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
קציצות עם פירורי לחם

קציצות עם פירורי לחם

עוגת נפוליאון ביתית

עוגת נפוליאון ביתית

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

פילה הייק מטוגן בבירה

פילה הייק מטוגן בבירה

לביבות טונה קלות ומהירות

לביבות טונה קלות ומהירות

עוף סיני בשום ודבש

עוף סיני בשום ודבש

כרוב: סוגים ויתרונות

כרוב: סוגים ויתרונות

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪