גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | קציצות בקר עטופות בסולת במרק סלק |
6 מנות/יחידות, 575 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 471 | 82 |
חלבונים (גרם) | 34.36 | 5.97 |
פחמימות (גרם) | 46 | 8 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 10.44 | 1.81 |
שומנים (גרם) | 17.07 | 2.97 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 4.36 | 0.76 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.05 | 0.01 |
כולסטרול (מ"ג) | 231.97 | 40.32 |
נתרן (מ"ג) | 2,003 | 348.18 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 5.43 | 0.94 |
מים (גרם) | 448.44 | 77.94 |
ויטמין A (מק"ג) | 179.58 | 31.21 |
ויטמין B (מ"ג) | 9.96 | 1.73 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.18 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.49 | 0.08 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 6.59 | 1.14 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.78 | 0.31 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.81 | 0.14 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 112.24 | 19.51 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 2.99 | 0.52 |
ויטמין C (מ"ג) | 22.47 | 3.91 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.93 | 0.16 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.85 | 0.32 |
ויטמין K (מק"ג) | 71.69 | 12.46 |
סידן (מ"ג) | 115.85 | 20.14 |
ברזל (מ"ג) | 5.45 | 0.95 |
מגנזיום (מ"ג) | 70.97 | 12.34 |
זרחן (מ"ג) | 370.82 | 64.45 |
אבץ (מ"ג) | 6.71 | 1.17 |
אשלגן (מ"ג) | 1,074 | 186.71 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 1.17 | 0.2 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.05 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.99 | 0.17 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.85 | 0.32 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 1.73 | 0.3 |