דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פנקייק עם טוויסט בריא יותר

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 113 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפנקייקים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לטחון את שיבולת השועל והשקדים בבלנדר עד לקבלת תערובת אחידה ולהעביר לקערה. להוסיף את אבקת הפורמולה 1 וניל עוגיות, אבקת החלבון, אבקת האפייה והמלח, ולערבב היטב.
  • 2 בקערה נפרדת לטרוף את הביצים ולהוסיף את החלב והדבש.
  • 3 ליצור גומה במרכז קערת המרכיבים היבשים, להעביר פנימה את תערובת הביצים ולערבב בתנועות קיפול כדי ליצור בלילה חלקה ללא גושים.
  • 4 להניח מחבת טפלון גדולה על אש בינונית כדי שתתחמם מעט. בעזרת כף ליצוק כפות נדיבות מהבלילה למחבת, לטגן את הפנקייק מצד אחד עד לקבלת צבע מוזהב, להפוך ולטגן גם את הצד השני.
  • 5 הערה חשובה: אם המחבת חמה מדי, צדדי הפנקייקס עלולים להישרף לפני שמרכז הבלילה יהיה מוכן. לכן, יש להנמיך מעט את האש כשהופכים אותם לצד השני. להגשה: כל תוספת שאוהבים!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: בלנדר, מחבת טפלון גדולה.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)212188
חלבונים (גרם)14.93 13.21
פחמימות (גרם)1614
מתוכן סוכרים (גרם)6.25 5.53
שומנים (גרם)10.2 9.02
מתוכם שומן רווי (גרם)2.23 1.97
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.03
כולסטרול (מ"ג)170.86 151.2
נתרן (מ"ג)463.75410.4
סיבים תזונתיים (גרם)3.61 3.19
מים (גרם)36.6532.43
ויטמין A (מק"ג)176.73156.39
ויטמין B (מ"ג)4.564.03
ויטמין B1 (מ"ג)0.190.17
ויטמין B2 (מ"ג)0.440.39
ויטמין B3 (מ"ג)2.191.94
ויטמין B5 (מ"ג)1.411.25
ויטמין B6 (מ"ג)0.270.23
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)50.1144.34
ויטמין B12 (מק"ג)0.570.5
ויטמין C (מ"ג)4.994.42
ויטמין D (מק"ג)1.761.55
ויטמין E (מ"ג)4.313.82
ויטמין K (מק"ג)0.140.12
סידן (מ"ג)163.6144.78
ברזל (מ"ג)3.683.26
מגנזיום (מ"ג)54.3448.09
זרחן (מ"ג)289.67256.34
אבץ (מ"ג)2.372.1
אשלגן (מ"ג)213.35188.8
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.081.84
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.911.69
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)4.413.91
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.283.79

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8% 22.7% 33.3% 36%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.37 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.