דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
וואו - מנה עיקרית חגיגית במיוחד

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 349 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 להרתיח את הבשר למשך כמה דקות ולסנן את המים.
  • 2 בסיר סוטאז` לחמם את השמן ולסגור את הבשר מכל הצדדים. להוסיף את הפלפל השחור (בשלב הזה לא לתבל במלח).
  • 3 לפרוס את הבצלים, להוסיף לסיר ולהשחים היטב עד שיתקרמלו. להוסיף את תפוחי האדמה, הפטריות, הפלפל שחור, הפפריקה והערמונים, ולערבב היטב.
  • 4 להוסיף מים עד לכיסוי הבשר, להוסיף גם את עלי התימין והשום, להניח נייר אפייה רטוב מעל, לכסות את הסיר ולבשל על אש בינונית למשך כשעה.
  • 5 להוסיף את המלח, לערבב מעט בעדינות ולאחר מכן להכניס לתנור לפחות לשעתיים נוספות, כמה שיותר זמן בישול - ככה יותר טעים!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של חלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)454130
חלבונים (גרם)36.66 10.49
פחמימות (גרם)3610
מתוכן סוכרים (גרם)6.65 1.9
שומנים (גרם)18.02 5.16
מתוכם שומן רווי (גרם)6.55 1.87
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.640.18
כולסטרול (מ"ג)103.75 29.7
נתרן (מ"ג)881.28252.25
סיבים תזונתיים (גרם)4.05 1.16
מים (גרם)240.6668.88
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)20.455.85
ויטמין B (מ"ג)13.163.77
ויטמין B1 (מ"ג)0.240.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.610.18
ויטמין B3 (מ"ג)8.732.5
ויטמין B5 (מ"ג)2.640.76
ויטמין B6 (מ"ג)0.890.25
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)32.039.17
ויטמין B12 (מק"ג)7.362.11
ויטמין C (מ"ג)13.043.73
ויטמין D (מק"ג)0.140.04
ויטמין E (מ"ג)0.430.12
ויטמין K (מק"ג)4.431.27
סידן (מ"ג)44.3112.68
ברזל (מ"ג)5.051.45
מגנזיום (מ"ג)61.7617.68
זרחן (מ"ג)380.77108.99
אבץ (מ"ג)12.173.48
אשלגן (מ"ג)1,032295.44
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.960.27
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.850.24
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)6.691.92
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)6.121.75

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 19% 38.6% 38.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.