דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנת נודלס של מסעדה

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 626 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 משרים את רצועות חזה העוף ברוטב הסויה והקורנפלור.
  • 2 משרים את אטריות האודון בקערה עם מים רותחים למשך כ- 2-3 דקות עד שהן נפרדות, מסננים את המים, מוזגים את שמן השומשום מעל ומערבבים.
  • 3 בווק לוהט מקפיצים את חזה העוף בשמן עד להזהבה קלה, מוציאים לצלחת, שומרים בצד ומכבים את האש.
  • 4 משמנים את הווק שוב בעוד שמן, מוסיפים את השום הכתוש, הג`ינג`ר המגורד, המירין והצ`ילי הגרוס, מדליקים את האש, כשעולה ריח מוסיפים את הירקות, מקפיצים למשך כ- 3-4 דקות, מוסיפים את חזה העוף, מקפיצים כ- 2 דקות ומוסיפים את אטריות האודון.
  • 5 מוסיפים 5 כפות מרוטב סויה וממשיכים להקפיץ. מערבבים בכוס את כף הסויה הנוספת עם הדבש, מוזגים לווק ומקפיצים עוד קצת.
  • 6 כשמוכן מגישים מנת נודלס אודון מפנקת עם הקשיו הקלוי, הכוסברה ופלח הלימון.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: ווק.

התיבול במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד הטיקטוק של הילה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)706113
חלבונים (גרם)36.83 5.89
פחמימות (גרם)6711
מתוכן סוכרים (גרם)15.7 2.51
שומנים (גרם)33.84 5.41
מתוכם שומן רווי (גרם)4.19 0.67
כולסטרול (מ"ג)68.25 10.91
נתרן (מ"ג)2,283365.05
סיבים תזונתיים (גרם)7.61 1.22
מים (גרם)381.8161.04
ויטמין A (מק"ג)648.34103.65
ויטמין B (מ"ג)16.062.57
ויטמין B1 (מ"ג)0.320.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.260.04
ויטמין B3 (מ"ג)12.642.02
ויטמין B5 (מ"ג)1.540.25
ויטמין B6 (מ"ג)1.210.19
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)90.5214.47
ויטמין B12 (מק"ג)0.280.04
ויטמין C (מ"ג)245.0239.17
ויטמין D (מק"ג)0.090.02
ויטמין E (מ"ג)2.940.47
ויטמין K (מק"ג)232.0937.1
סידן (מ"ג)166.626.63
ברזל (מ"ג)2.630.42
מגנזיום (מ"ג)92.9714.86
זרחן (מ"ג)343.7154.95
אבץ (מ"ג)2.040.33
אשלגן (מ"ג)1,008161.07
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)4.760.76
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.120.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)4.520.72
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)6.381.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)6.140.98

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 23.3% 25.4% 46.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.35 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.