דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ממרח צמחוני נהדר בטעם של כבד קצוץ

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 151 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל))

  • בצלים - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (250 גרם)
    חתוכים לרצועות
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    לטיגון
  • קישואים - 4 יחידות בינוניות - סה"כ (872 גרם)
    מגורדים או קצוצים
  • מלח - 1/4 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
  • ביצים קשות - 3 גדלים ממוצעים - סה"כ (174 גרם)
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה.
  • 2 להוסיף את הקישואים והתבלינים, להמשיך לטגן עד לריכוך הקישואים ולצנן.
  • 3 לטחון את תערובת הבצל והקישואים במעבד מזון עם הביצים הקשות עד למרקם של ממרח, לטעום ולהוסיף תבלינים לפי הצורך. מתקבל ממרח קישואים בטעם כבד פשוט טעים!
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)11777
חלבונים (גרם)3.7 2.45
פחמימות (גרם)75
מתוכן סוכרים (גרם)4.04 2.68
שומנים (גרם)8.54 5.66
מתוכם שומן רווי (גרם)1.17 0.77
כולסטרול (מ"ג)72.11 47.76
נתרן (מ"ג)122.781.25
סיבים תזונתיים (גרם)1.76 1.17
מים (גרם)129.6285.84
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)39.4726.14
ויטמין B (מ"ג)1.360.9
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.150.1
ויטמין B3 (מ"ג)0.560.37
ויטמין B5 (מ"ג)0.430.29
ויטמין B6 (מ"ג)0.120.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)32.0621.23
ויטמין B12 (מק"ג)0.210.14
ויטמין C (מ"ג)6.794.49
ויטמין D (מק"ג)0.420.28
ויטמין E (מ"ג)0.340.23
ויטמין K (מק"ג)3.682.44
סידן (מ"ג)42.2427.97
ברזל (מ"ג)0.660.44
מגנזיום (מ"ג)28.3518.78
זרחן (מ"ג)80.8653.55
אבץ (מ"ג)0.640.42
אשלגן (מ"ג)257.22170.34
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.420.28
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.090.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.30.2
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.820.54
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.750.5

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.3% 40.2% 17.4% 34.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.78 (0.93 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.