דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לחמניות המבורגר רכות
לחמניות המבורגר רכות
לחמניות המבורגר רכות
עושים על האש? אין כמו לחמניות המבורגר ביתיות!

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערה גדולה (או בקערת המיקסר עם וו לישה) מערבבים את המים, השמן, הסוכר והשמרים. לאחר כדקה מוסיפים את הקמח ומערבבים. לקראת הסוף מוסיפים את המלח ולשים עד לאיחוד.
  • 2 מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומכסים להתפחה של כשעה וחצי או עד להכפלת הנפח.
  • 3 לאחר ההתפחה לשים את הבצק, יוצרים 7 עיגולים שווים ומעבירים לתבנית המרופדת בנייר אפייה להתפחה נוספת עם מגבת מעל למשך כ- 40 דקות.
  • 4 בינתיים, מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 5 מברישים את הלחמניות בביצה הטרופה ומפזרים את השומשום.
  • 6 אופים בתנור שחומם מראש למשך כ- 20-30 דקות או עד להזהבה (תלוי בתנור).
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של רמית!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)241257
חלבונים (גרם)7.48 7.97
פחמימות (גרם)3840
מתוכן סוכרים (גרם)4.82 5.14
שומנים (גרם)7.02 7.48
מתוכם שומן רווי (גרם)1.1 1.17
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)36.14 38.5
נתרן (מ"ג)518.13552.04
סיבים תזונתיים (גרם)0.81 0.86
מים (גרם)33.0935.26
ויטמין A (מק"ג)15.5416.56
ויטמין B (מ"ג)0.230.24
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.150.16
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.574.86
ויטמין B12 (מק"ג)0.090.09
ויטמין D (מק"ג)0.20.21
ויטמין E (מ"ג)0.10.11
ויטמין K (מק"ג)0.030.03
סידן (מ"ג)10.1610.83
ברזל (מ"ג)0.170.19
מגנזיום (מ"ג)1.441.53
זרחן (מ"ג)19.2320.49
אבץ (מ"ג)0.130.14
אשלגן (מ"ג)13.5914.48
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.691.8
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.150.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.81.91
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.330.35

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 13.2% 14.1% 71.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.16 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.