דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אתם הולכים לטרוף את הכנפיים האלה

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 314 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מרתיחים את כנפי העוף למשך כמה דקות במים, מסננים ומנקים אותן היטב.
  • 2 מערבבים את מרכיבי התערובת לקימוח ולציפוי הכנפיים, ומצפים כל כנף מכל הכיוונים.
  • 3 מסדרים את הכנפיים בתבנית של הנינג`ה ואופים על תוכנית אייר פריי כ- 10-15 דקות (אפשר גם לטגן אותן במקום או לאפות בתנור בחום של 190 מעלות טורבו למשך כ- 15-20 דקות).
  • 4 בינתיים מכינים במחבת גדולה את הרוטב: מביאים לרתיחה את כל המרכיבים (מתחילים עם כוס אחת של מים, אפשר להוסיף עוד קצת מים לפי הצורך).
  • 5 כשהכנפיים מוכנות מעבירים אותן לרוטב, עוטפים אותן היטב מכל הכיוונים ומבשלים עוד כ- 2-3 דקות. יוצאות כנפיים צלויות עסיסיות ומלאות בטעמים שזוללים בכיף!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר מעל הכנפיים הצלויות שומשום שחור לקישוט.

ציוד נדרש: תנור נינג`ה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות רתם הורביץ

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)548175
חלבונים (גרם)51.41 16.37
פחמימות (גרם)5116
מתוכן סוכרים (גרם)25.26 8.05
שומנים (גרם)13.8 4.4
מתוכם שומן רווי (גרם)3.81 1.21
כולסטרול (מ"ג)141.67 45.12
נתרן (מ"ג)1,234393.1
סיבים תזונתיים (גרם)0.8 0.26
מים (גרם)177.1156.4
ויטמין A (מק"ג)65.1620.75
ויטמין B (מ"ג)15.544.95
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.240.08
ויטמין B3 (מ"ג)12.423.95
ויטמין B5 (מ"ג)1.710.55
ויטמין B6 (מ"ג)1.070.34
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.152.6
ויטמין B12 (מק"ג)0.570.18
ויטמין C (מ"ג)1.680.53
ויטמין D (מק"ג)0.210.07
ויטמין E (מ"ג)0.850.27
ויטמין K (מק"ג)1.610.51
סידן (מ"ג)55.0417.53
ברזל (מ"ג)2.740.87
מגנזיום (מ"ג)43.3413.8
זרחן (מ"ג)288.4491.86
אבץ (מ"ג)4.841.54
אשלגן (מ"ג)449.29143.09
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)3.120.99
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.110.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.290.73
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)4.391.4
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.721.18

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 11.8% 43.9% 43.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.