גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | בורקס בשר מבצק עלים מצונן |
בורקס בשר טעים וקל להכנה ממלית של בשר בקר טחון עם בצל מטוגן ותבלינים ומבצק עלים מצונן ומהיר להכנה, 691 קלוריות למנה, 271 קלוריות ל-100 גרם
אבי בן ברוך, חובב אפייה ובישול, 09.06.2025
6 מנות/יחידות, 255 גרם למנה\יחידה (בורקסים אישיים)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 691 | 271 |
חלבונים (גרם) | 30.56 | 11.99 |
פחמימות (גרם) | 43 | 17 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 2.93 | 1.15 |
שומנים (גרם) | 42.34 | 16.61 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 14.83 | 5.82 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 105.49 | 41.4 |
נתרן (מ"ג) | 1,053 | 413.21 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.83 | 1.11 |
מים (גרם) | 101.16 | 39.7 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 44.54 | 17.48 |
ויטמין B (מ"ג) | 7.01 | 2.75 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.06 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.23 | 0.09 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 5.48 | 2.15 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.76 | 0.3 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.45 | 0.18 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 18.66 | 7.32 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 2.68 | 1.05 |
ויטמין C (מ"ג) | 3.04 | 1.19 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.23 | 0.09 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.73 | 0.29 |
ויטמין K (מק"ג) | 2.34 | 0.92 |
סידן (מ"ג) | 30.2 | 11.85 |
ברזל (מ"ג) | 3.16 | 1.24 |
מגנזיום (מ"ג) | 29.1 | 11.42 |
זרחן (מ"ג) | 227.02 | 89.09 |
אבץ (מ"ג) | 5.67 | 2.23 |
אשלגן (מ"ג) | 435.37 | 170.84 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 1.68 | 0.66 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.29 | 0.11 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.73 | 0.68 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.42 | 0.16 |