1. במחבת ווק מוזגים את השמן ומחממים על להבה גדולה.
2. מוסיפים את חזה העוף החתוך לקוביות קטנות ומבשלים תוך בחישה מפעם לפעם בעזרת 2 כפות עץ.
3. כשהנתחים משנים את צבעם ללבן מוסיפים את התבלינים ובוחשים היטב.
4. מוסיפים את רוטב הסויה (להשתמש ברוטב סויה ללא גלוטן לפי הצורך), המים ושמן השומשום (לא חובה אך מוסיף המון).
5. ממשיכים לבשל תוך בחישה כ- 5 דקות ומכבים את האש.
7. מגישים חם מעל מצע של אורז או מחית תפוחי אדמה לבחירה.
8. בתיאבון
הערכים התזונתיים מתייחסים רק לחזה העוף עם התבלינים (ללא אורז או מחית תפוחי אדמה). מתכון קל מאוד להכנה וטעים מאוד.