גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | מרק קרם ארטישוק ירושלמי, זעפרן וכמהין |
10 מנות/יחידות, 421 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)
הערך התזונתי לא כולל את פטריות הכמהין ומקל הגרסיני. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. יוצא כ- 2 ליטר מרק ארטישוק.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 232 | 55 |
חלבונים (גרם) | 3.85 | 0.92 |
פחמימות (גרם) | 36 | 8 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 11.19 | 2.66 |
שומנים (גרם) | 9.34 | 2.22 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 4.27 | 1.02 |
כולסטרול (מ"ג) | 22.4 | 5.33 |
נתרן (מ"ג) | 100.23 | 23.84 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 4.17 | 0.99 |
מים (גרם) | 356.99 | 84.9 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 9.23 | 2.19 |
ויטמין B (מ"ג) | 3.64 | 0.86 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.27 | 0.07 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.08 | 0.02 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 2.21 | 0.53 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.75 | 0.18 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.29 | 0.07 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 25.62 | 6.09 |
ויטמין C (מ"ג) | 10.32 | 2.46 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.3 | 0.07 |
ויטמין K (מק"ג) | 6.68 | 1.59 |
סידן (מ"ג) | 34.42 | 8.19 |
ברזל (מ"ג) | 3.87 | 0.92 |
מגנזיום (מ"ג) | 36.51 | 8.68 |
זרחן (מ"ג) | 112.04 | 26.64 |
אבץ (מ"ג) | 0.36 | 0.08 |
אשלגן (מ"ג) | 680.9 | 161.93 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.06 | 0.01 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.04 | 0.01 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.01 | 0 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.01 | 0 |