גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | פסטה עם ירקות וסינטה צרובה |
5 מנות/יחידות, 630 גרם למנה\יחידה (ל- 4-5 סועדים)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. עגבניות השרי (שלושה סוגים) - לפי הטעם, 8-10 יחידות מכל סוג. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 924 | 147 |
| חלבונים (גרם) | 60.28 | 9.57 |
| פחמימות (גרם) | 100 | 16 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 7.7 | 1.22 |
| שומנים (גרם) | 32.3 | 5.13 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 9.4 | 1.49 |
| מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.06 | 0.01 |
| כולסטרול (מ"ג) | 473.74 | 75.24 |
| נתרן (מ"ג) | 1,039 | 164.96 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 6.91 | 1.1 |
| מים (גרם) | 416.61 | 66.17 |
| ליקופן (מ"ג) | 2.08 | 0.33 |
| ויטמין A (מק"ג) | 258.94 | 41.13 |
| ויטמין B (מ"ג) | 19.21 | 3.05 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.34 | 0.05 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.8 | 0.13 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 13.28 | 2.11 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 3.27 | 0.52 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 1.33 | 0.21 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 184.42 | 29.29 |
| ויטמין B12 (מק"ג) | 2.86 | 0.45 |
| ויטמין C (מ"ג) | 63.25 | 10.05 |
| ויטמין D (מק"ג) | 2.01 | 0.32 |
| ויטמין E (מ"ג) | 3.47 | 0.55 |
| ויטמין K (מק"ג) | 3,450 | 548 |
| סידן (מ"ג) | 153.54 | 24.39 |
| ברזל (מ"ג) | 5.43 | 0.86 |
| מגנזיום (מ"ג) | 84.89 | 13.48 |
| זרחן (מ"ג) | 604.15 | 95.96 |
| אבץ (מ"ג) | 8.42 | 1.34 |
| אשלגן (מ"ג) | 1,331 | 211.34 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 2.1 | 0.33 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.17 | 0.03 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 1.69 | 0.27 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 4.11 | 0.65 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 3.77 | 0.6 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם