דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טארט שקדים ותפוחי עץ מקורמלים
טארט שקדים ותפוחי עץ מקורמלים
טארט שקדים ותפוחי עץ מקורמלים
שילוב מושלם של קרם שקדים ותפוחים בקרמל

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 79 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הבצק:
  • 1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים (את המים בסוף).
  • 2 משמנים את התבנית (תבנית 24), משטחים את הבצק ומהדקים סביב עם האצבעות.
  • 3 אופים אפייה עיוורת (מניחים נייר אפייה ומעל קטניות) למשך כ- 20 דקות עד להזהבה.
  • הכנת קרם השקדים:
  • 1 במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה, אבקת הסוכר והביצים. מוסיפים את אבקת השקדים הטחונים, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2 מורחים את קרם השקדים על הבצק האפוי.
  • הכנת התפוחים המקורמלים:
  • 1 מניחים את התפוחים (גרני סמית) במחבת יחד עם הסוכר והחמאה, ומבשלים למשך כ- 5 דקות על להבה בינונית עד שהנוזלים מצטמצמים והתפוחים מתרככים ומתקרמלים.
  • 2 מוסיפים לקרם השקדים את התפוחים המקורמלים, מפזרים שקדים מולבנים מעל ואופים בתנור כ- 45 דקות בחום של 165 מעלות.
  • 3 מפזרים אבקת סוכר מעל.
  • 4 מתענגים חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 24 ס"מ.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יפה ימין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)246313
חלבונים (גרם)3.82 4.85
פחמימות (גרם)2532
מתוכן סוכרים (גרם)15.95 20.3
שומנים (גרם)14.98 19.05
מתוכם שומן רווי (גרם)6.63 8.43
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)65.2 82.95
נתרן (מ"ג)13.2816.9
סיבים תזונתיים (גרם)1.53 1.95
מים (גרם)30.1938.41
ויטמין A (מק"ג)14.8218.85
ויטמין B (מ"ג)0.520.66
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.12
ויטמין B3 (מ"ג)0.20.25
ויטמין B5 (מ"ג)0.170.21
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.279.24
ויטמין B12 (מק"ג)0.080.1
ויטמין C (מ"ג)0.050.06
ויטמין D (מק"ג)0.190.24
ויטמין E (מ"ג)1.421.8
ויטמין K (מק"ג)0.180.23
סידן (מ"ג)19.6525
ברזל (מ"ג)0.380.48
מגנזיום (מ"ג)15.0519.15
זרחן (מ"ג)43.2154.98
אבץ (מ"ג)0.270.35
אשלגן (מ"ג)68.3286.92
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.81.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.770.97
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.92.42
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.862.37

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 32.9% 8.4% 55.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.55 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה

מה דעתך?