דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט חם טעים ביותר על השולחן

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 241 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם את השמן במחבת, להוסיף את רצועות הפלפלים (מכל הצבעים) ולטגן למשך כ- 5 דקות או עד שהפלפלים מתרככים תוך ערבוב קל מדי פעם.
  • 2 להוסיף את הפטריות ואת שאר המצרכים.
  • 3 לערבב, להמשיך לטגן עוד 3 דקות ולהעביר לכלי הגשה.
  • 4 לפזר את השומשום ובתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)14259
חלבונים (גרם)3.45 1.43
פחמימות (גרם)187
מתוכן סוכרים (גרם)7.84 3.25
שומנים (גרם)6.65 2.76
מתוכם שומן רווי (גרם)0.5 0.21
נתרן (מ"ג)330.74137.12
סיבים תזונתיים (גרם)3.19 1.32
מים (גרם)206.3485.55
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)134.9455.95
ויטמין B (מ"ג)4.822
ויטמין B1 (מ"ג)0.130.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.190.08
ויטמין B3 (מ"ג)2.871.19
ויטמין B5 (מ"ג)1.110.46
ויטמין B6 (מ"ג)0.490.2
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)40.0216.59
ויטמין C (מ"ג)227.2394.21
ויטמין D (מק"ג)0.220.09
ויטמין E (מ"ג)1.620.67
ויטמין K (מק"ג)43.3917.99
סידן (מ"ג)50.0220.74
ברזל (מ"ג)1.820.76
מגנזיום (מ"ג)26.5110.99
זרחן (מ"ג)80.7833.49
אבץ (מ"ג)0.690.29
אשלגן (מ"ג)497.44206.23
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.250.1
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.230.1
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.3% 21.4% 11.1% 57.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.