דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת תפוח אדמה ובטטה
פשטידת תפוח אדמה ובטטה
פשטידת תפוח אדמה ובטטה
פשטידה חלבית מושלמת

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 194 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 פורסים את תפוח האדמה והבטטה במעבד מזון לפרוסות דקות דקות.
  • 2 במחבת רחבה מחממים את החמאה ומוסיפים את פרוסות הבצל והכרישה.
  • 3 מוסיפים את פרוסות תפוח האדמה והבטטה, ומתבלים במלח ופלפל שחור.
  • 4 ממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב כ- 3-4 דקות ומכסים את המחבת.
  • 5 מעבירים לאש נמוכה לבישול של כ- 5 דקות נוספות. מורידים מהאש ומקררים.
  • 6 בקערה טורפים את הביצים עם החלב והשמנת.
  • 7 מוסיפים את הגבינות, הקמח והתבלינים, ומערבבים לתערובת אחידה.
  • 8 משמנים במעט חמאה את תחתית התבנית ומפזרים כף של פירורי לחם.
  • 9 מניחים חצי מתערובת תפוח האדמה והבטטה, שופכים מעל חצי מתערובת הביצים/חלב/גבינות, ושוב שכבה מתערובת תפוח האדמה והבטטה ומעל תערובת הביצים/חלב/גבינות.
  • 10 מכניסים לתנור מחומם מראש ל- 170-180 מעלות לאפייה של כ- 40 דקות.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 20 (תבנית סיליקון).

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.

- פרסומת -

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)211109
חלבונים (גרם)8.89 4.59
פחמימות (גרם)2312
מתוכן סוכרים (גרם)4.53 2.33
שומנים (גרם)9.61 4.95
מתוכם שומן רווי (גרם)5.11 2.63
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)107.22 55.29
נתרן (מ"ג)379.02195.45
סיבים תזונתיים (גרם)2.72 1.4
מים (גרם)111.3757.43
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)434223.81
ויטמין B (מ"ג)21.03
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.140.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.710.36
ויטמין B5 (מ"ג)0.810.42
ויטמין B6 (מ"ג)0.240.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)23.2611.99
ויטמין B12 (מק"ג)0.20.1
ויטמין C (מ"ג)10.165.24
ויטמין D (מק"ג)0.460.24
ויטמין E (מ"ג)0.80.41
ויטמין K (מק"ג)6.223.21
סידן (מ"ג)181.1793.43
ברזל (מ"ג)1.110.57
מגנזיום (מ"ג)23.6112.18
זרחן (מ"ג)82.0642.32
אבץ (מ"ג)0.520.27
אשלגן (מ"ג)284.79146.86
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.510.26
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.410.21
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.840.43
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.780.4

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 21.7% 20.1% 52.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
פסטה בולונז קלה להכנה

פסטה בולונז קלה להכנה

חצילים אפויים בטעם אחר

חצילים אפויים בטעם אחר

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

תפוח אדמה קריספי

תפוח אדמה קריספי

אורז אדום עם נקניקיות ושעועית ירוקה

אורז אדום עם נקניקיות ושעועית ירוקה

סלט ביצים טבעוני

סלט ביצים טבעוני

בצק לפיצה: איך מכינים פיצה ביתית מעולה?

בצק לפיצה: איך מכינים פיצה ביתית מעולה?

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪

מה דעתך?