דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אגרול ביתי עם ירקות ורצועות עוף
אגרול ביתי עם ירקות ורצועות עוף
אגרול ביתי עם ירקות ורצועות עוף
אגרול ביתי טעים במיוחד

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 129 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל האגרולים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לקצוץ את הירקות ולחמם את השמן במחבת (ראו הערה בנוגע לכמות השמן במתכון). להקפיץ את הירקות, להוסיף חצי מכמות התבלינים ולערבב מדי פעם.
  • 2 לפרוס את חזה העוף לרצועות ולטגן במחבת נפרדת, להוסיף את חצי מכמות התבלינים שנותרה, לערבב יחד עם הירקות ולבשל עוד קצת. להמתין שהירקות והעוף יתקררו.
  • 3 לאחר שהתקרר, להניח על דף פילו כ- 2 כפות ממלית הירקות והעוף, לעטוף ולגלגל (כמו בתמונה השלישית במתכון). לחזור על הפעולה עד לסיום דפי הפילו והמילוי.
  • 4 לטגן את האגרולים משני הצדדים עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בירקות ובאגרול לאחר הטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מרינה צ`אנורוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)231180
חלבונים (גרם)11.03 8.59
פחמימות (גרם)2620
מתוכן סוכרים (גרם)2 1.56
שומנים (גרם)9 7.01
מתוכם שומן רווי (גרם)1.5 1.17
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.040.03
כולסטרול (מ"ג)19.5 15.18
נתרן (מ"ג)301.1234.32
סיבים תזונתיים (גרם)1.37 1.07
מים (גרם)66.6251.85
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)84.9966.14
ויטמין B (מ"ג)3.983.1
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.04
ויטמין B3 (מ"ג)3.352.61
ויטמין B5 (מ"ג)0.310.24
ויטמין B6 (מ"ג)0.210.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)17.513.62
ויטמין B12 (מק"ג)0.080.06
ויטמין C (מ"ג)11.859.22
ויטמין D (מק"ג)0.030.02
ויטמין E (מ"ג)0.350.27
ויטמין K (מק"ג)26.4520.59
סידן (מ"ג)23.4818.27
ברזל (מ"ג)0.650.51
מגנזיום (מ"ג)14.3311.15
זרחן (מ"ג)69.353.93
אבץ (מ"ג)0.330.26
אשלגן (מ"ג)161.3125.53
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.280.21
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.220.17
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.380.29
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.330.26

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 19% 23.3% 54.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.