דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ספרינג רול ויאטנמי
ספרינג רול ויאטנמי
לא תאמינו כמה שזה קל להכנה

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 39 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 חותכים את כל הירקות.
  • 2 חולטים את הגזר: מרתיחים מים בסיר קטן, שמים בו את רצועות הגזר וחולטים למשך 2-3 דקות עד לריכוך (זמני החליטה תלויים בעובי הגזר - חשוב לא לחלוט יתר על המידה). כשהגזר מוכן מוציאים אותו לקערת מים עם קרח על מנת לעצור את הבישול.
  • 3 מכינים את הרולים: מכניסים לקערת מים גדולה את דפי האורז שתי יחידות בכל פעם (מכניסים למים דף אחרי דף ולא יחדיו על מנת שלא יידבקו).
  • 4 לאחר כדקה הדפים מתרככים. מוציאים אחד, במרכזו שמים ממלית הירקות ומגלגלים לצורת סיגר מהודק.
  • 5 מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה קטנה את כל מצרכי הרוטב ומגישים לצד הרולים. אז רק תטבלו רול ויאטנמי מושלם ברוטב ותתענגו!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף למילוי הרול גם פטריות שיטאקה או בצל ירוק. ניתן להוסיף גם רצועות חזה עוף/סינטה צרובים.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של בת-חן דיאמנט

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)42106
חלבונים (גרם)0.63 1.6
פחמימות (גרם)49
מתוכן סוכרים (גרם)0.5 1.28
שומנים (גרם)2.67 6.77
מתוכם שומן רווי (גרם)0.39 0.98
נתרן (מ"ג)79200.34
סיבים תזונתיים (גרם)1.5 3.79
מים (גרם)27.3669.38
ויטמין A (מק"ג)72.59184.09
ויטמין B (מ"ג)0.792.01
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.08
ויטמין B3 (מ"ג)0.380.96
ויטמין B5 (מ"ג)0.290.72
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)16.5942.08
ויטמין C (מ"ג)2.626.64
ויטמין E (מ"ג)0.481.22
ויטמין K (מק"ג)10.5226.67
סידן (מ"ג)9.3823.79
ברזל (מ"ג)0.170.43
מגנזיום (מ"ג)7.1218.06
זרחן (מ"ג)13.734.73
אבץ (מ"ג)0.150.37
אשלגן (מ"ג)122.05309.51
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.330.83
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.30.76
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.714.34
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.584.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.7% 31.5% 7.4% 43.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.95 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.