גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | אורז בסמטי עם שעועית ירוקה ופטריות |
4 מנות/יחידות, 150 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. ניתן להשתמש בשעועית ירוקה מוקפאת: פשוט מדלגים על שלב הבישול (שלב 1), ומוסיפים אותה לאורז כמו שהיא מוקפאת (שלב 3) + מים רותחים לכיסוי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 218 | 145 |
חלבונים (גרם) | 5.61 | 3.74 |
פחמימות (גרם) | 36 | 24 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 2.74 | 1.83 |
שומנים (גרם) | 7.44 | 4.97 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.11 | 0.74 |
נתרן (מ"ג) | 9.06 | 6.05 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 3.7 | 2.47 |
מים (גרם) | 93.83 | 62.66 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 23.16 | 15.46 |
ויטמין B (מ"ג) | 4.6 | 3.07 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.09 | 0.06 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.23 | 0.15 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 2.82 | 1.88 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.25 | 0.83 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.14 | 0.09 |
ויטמין B8 (מק"ג) | 50 | 33.39 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 28.5 | 19.03 |
ויטמין C (מ"ג) | 11.94 | 7.98 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.28 | 0.18 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.25 | 0.17 |
ויטמין K (מק"ג) | 7,214 | 4,817 |
סידן (מ"ג) | 44.99 | 30.04 |
ברזל (מ"ג) | 2.41 | 1.61 |
מגנזיום (מ"ג) | 26.1 | 17.43 |
זרחן (מ"ג) | 71.95 | 48.04 |
אבץ (מ"ג) | 0.64 | 0.43 |
אשלגן (מ"ג) | 353.82 | 236.27 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.16 | 0.11 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.04 | 0.02 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.13 | 0.09 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.04 | 0.03 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.04 | 0.02 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם