דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תבשיל צמחוני-טבעוני נהדר

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 297 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לטגן מעט את הקינואה בשמן, להוסיף את המים והמלח, לבשל על להבה נמוכה למשך כ- 20 דקות או עד שהקינואה מוכנה כמו אורז ולהניח בצד.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, להוסיף בהדרגה את שאר המצרכים והתבלינים, לערבב מדי פעם ולבשל במשך כמה דקות.
  • 3 להעביר את הקינואה לכלי הגשה, לפזר מעל את תוספת הפטריות ולקשט בענפי עגבניות השרי המטוגנות מעט.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)28696
חלבונים (גרם)6.73 2.27
פחמימות (גרם)4014
מתוכן סוכרים (גרם)3.33 1.12
שומנים (גרם)11.88 4
מתוכם שומן רווי (גרם)0.98 0.33
נתרן (מ"ג)485.36163.31
סיבים תזונתיים (גרם)2.92 0.98
מים (גרם)233.2678.49
ליקופן (מ"ג)1.290.43
ויטמין A (מק"ג)29.449.9
ויטמין B (מ"ג)5.681.91
ויטמין B1 (מ"ג)0.230.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.250.08
ויטמין B3 (מ"ג)3.651.23
ויטמין B5 (מ"ג)1.140.38
ויטמין B6 (מ"ג)0.370.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)36.2212.19
ויטמין C (מ"ג)12.014.04
ויטמין D (מק"ג)0.220.07
ויטמין E (מ"ג)0.510.17
ויטמין K (מק"ג)37.0412.46
סידן (מ"ג)27.589.28
ברזל (מ"ג)2.540.86
מגנזיום (מ"ג)81.7927.52
זרחן (מ"ג)184.1161.95
אבץ (מ"ג)1.690.57
אשלגן (מ"ג)481.21161.91
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.90.3
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.870.29
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.470.16
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.470.16

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.7% 19.2% 10.9% 65.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.