דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
גפילטע פיש בסגנון ביתי

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 296 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 להסיר מהדג קודם את העור, לנקות היטב מעצמות (גם מהעצמות הקטנות) ולטחון דק דק (את הראש והעצמות הגדולות להשאיר למרק).
  • 2 לערבב בקערה את הדג הטחון, הבצלים הקצוצים (להשאיר בצד חופן למרק), הביצים, המים, המלח, חצי הפלפל השחור, אבקת המרק, השמן וקמח המצות.
  • 3 לערבב את כל התערובת עד שנוצרת עיסה נוחה לעבודה (אם התערובת דלילה מדי יש להוסיף מעט קמח מצה ואם נוקשה יש להוסיף מעט מים).
  • 4 הכנת המרק: להרתיח את ה מים, להוסיף את עצמות הדג שהשארנו, המלח, הפלפל השחור, הסוכר ואת חופן הבצל הנותר. לבשל כרבע שעה ולהוציא את העצמות. לקלף את הגזרים, לחתוך לעיגולים אלכסוניים ולהוסיף למרק.
  • 5 ליצור קציצות קרפיון בצורת אליפסה מתערובת הדג ולהניח בעדינות בתוך הסיר. לנענע את הסיר כך שלכל הקציצות יהיה מקום ולא תידבקנה. לבשל כשעה על להבה נמוכה מאוד. להגיש עם חזרת ועיגולי גזר מעל.
  • 6 חג שמח ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף עוד פלפל שחור למי שאוהב.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)24483
חלבונים (גרם)23.15 7.83
פחמימות (גרם)165
מתוכן סוכרים (גרם)3.58 1.21
שומנים (גרם)9.41 3.18
מתוכם שומן רווי (גרם)1.81 0.61
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)133.37 45.12
נתרן (מ"ג)519.74175.84
סיבים תזונתיים (גרם)1.35 0.46
מים (גרם)244.4782.71
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)282.6495.62
ויטמין B (מ"ג)3.731.26
ויטמין B1 (מ"ג)0.160.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.160.05
ויטמין B3 (מ"ג)20.68
ויטמין B5 (מ"ג)1.090.37
ויטמין B6 (מ"ג)0.30.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)30.9210.46
ויטמין B12 (מק"ג)1.380.47
ויטמין C (מ"ג)4.041.37
ויטמין D (מק"ג)0.350.12
ויטמין E (מ"ג)0.480.16
ויטמין K (מק"ג)4.451.51
סידן (מ"ג)72.9524.68
ברזל (מ"ג)1.850.62
מגנזיום (מ"ג)41.5814.07
זרחן (מ"ג)496.09167.83
אבץ (מ"ג)1.940.66
אשלגן (מ"ג)501.5169.66
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.90.64
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.30.1
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.870.29
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.121.06
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.820.62

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 19% 46.8% 31.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה