גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | תבשיל פרגיות, אפונה ופטריות |
תבשיל פרגיות עסיסי וקל להכנה בתוספת אפונה ירוקה, פטריות ובצל - מומלץ להגשה לצד אורז לבן לארוחת הצהריים, 268 קלוריות למנה, 137 קלוריות ל-100 גרם
אור לאה שם טוב, טבחית, 28.06.2021
6 מנות/יחידות, 196 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי (ניתן לשלב גם אבקת מרק עוף לפי הטעם).
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 268 | 137 |
חלבונים (גרם) | 24.33 | 12.44 |
פחמימות (גרם) | 13 | 7 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 3.56 | 1.82 |
שומנים (גרם) | 13.26 | 6.78 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 2.68 | 1.37 |
כולסטרול (מ"ג) | 75 | 38.36 |
נתרן (מ"ג) | 654.63 | 334.85 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 3.38 | 1.73 |
מים (גרם) | 129.11 | 66.04 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 95.05 | 48.62 |
ויטמין B (מ"ג) | 8.72 | 4.46 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.18 | 0.09 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.34 | 0.17 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 6.41 | 3.28 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.4 | 0.71 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.34 | 0.18 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 49.15 | 25.14 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.18 | 0.09 |
ויטמין C (מ"ג) | 22.91 | 11.72 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.24 | 0.12 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.65 | 0.33 |
ויטמין K (מק"ג) | 168.54 | 86.21 |
סידן (מ"ג) | 40.59 | 20.76 |
ברזל (מ"ג) | 3.09 | 1.58 |
מגנזיום (מ"ג) | 42.53 | 21.76 |
זרחן (מ"ג) | 200.19 | 102.4 |
אבץ (מ"ג) | 2.94 | 1.5 |
אשלגן (מ"ג) | 443.19 | 226.7 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 2.06 | 1.05 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.09 | 0.05 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 1.75 | 0.9 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 3.14 | 1.61 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 2.62 | 1.34 |