דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנה ראשונה פשוט טעימה

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 153 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בסיר מרתיחים מים ומעט שמן, מוסיפים את דפי הלזניה ומבשלים עד לריכוכם.
  • 2 מסננים היטב את הדפים ומפרידים ביניהם על מנת שלא יידבקו וייקרעו.
  • 3 מורחים על כל דף לזניה כפית רוטב פיצה, מעל מניחים פרוסת גבינה צהובה מגולגלת ומגלגלים את דף הלזניה כאשר הגבינה בתוכה.
  • 4 טובלים כל רול בביצה טרופה ומצפים בפירורי לחם (מומלץ פעמיים).
  • 5 מטגנים כל רול בשמן עמוק (ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן) עד להזהבה מלאה.
  • 6 מכינים רוטב רוזה: מבשלים את כל מצרכי הרוטב ביחד עד שמוכן.
  • 7 מגישים את רול הלזניה על מצע רוטב הרוזה ופשוט נהנים!
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לפזר מעל גבינת פרמזן ובזיליקום טרי.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בדפי הלזניה לאחר הטיגון. יש להשתמש בכמות שמן לטיגון עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות בר מימרן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)283185
חלבונים (גרם)15.03 9.84
פחמימות (גרם)2718
מתוכן סוכרים (גרם)0.75 0.49
שומנים (גרם)12.51 8.19
מתוכם שומן רווי (גרם)3.88 2.54
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)67.59 44.23
נתרן (מ"ג)590.76386.62
סיבים תזונתיים (גרם)0.63 0.41
מים (גרם)10.366.78
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)21.7714.25
ויטמין B (מ"ג)0.320.21
ויטמין B1 (מ"ג)0.010
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.210.14
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.44.19
ויטמין B12 (מק"ג)0.120.08
ויטמין C (מ"ג)0.010.01
ויטמין D (מק"ג)0.280.18
ויטמין E (מ"ג)0.140.09
ויטמין K (מק"ג)0.120.08
סידן (מ"ג)267.55175.1
ברזל (מ"ג)0.250.17
מגנזיום (מ"ג)1.731.13
זרחן (מ"ג)27.0117.68
אבץ (מ"ג)0.180.12
אשלגן (מ"ג)19.412.69
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.260.17
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.210.14
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.50.33
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.460.3

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 22.6% 27.2% 49.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.