דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט ערוגות ברוטב חרדל, מיונז ודבש
סלט ערוגות ברוטב חרדל, מיונז ודבש
סלט קל וטעים לארוחת הערב

מצרכים למתכון

475 גרם לכל המתכון (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להניח את כל הירקות בקערה.
  • 2 לשקשק היטב בצנצנת קטנה את כל מרכיבי הרוטב עד לאיחוד.
  • 3 לפני ההגשה למזוג את הרוטב מעל הירקות בקערה ולערבב היטב עם הידיים.
  • 4 לפזר מעל את הקרוטונים ואגוזי הקשיו הקלויים, ולזלף מהרוטב הבלסמי לפי הטעם.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים ושאר המרכיבים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של גיא צורף

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)790166
חלבונים (גרם)12.02 2.53
פחמימות (גרם)5612
מתוכן סוכרים (גרם)22.47 4.73
שומנים (גרם)57.79 12.17
מתוכם שומן רווי (גרם)9.31 1.96
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.320.07
כולסטרול (מ"ג)6.55 1.38
נתרן (מ"ג)1,262265.61
סיבים תזונתיים (גרם)7.21 1.52
מים (גרם)107.3922.61
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)4.881.03
ויטמין B (מ"ג)1.530.32
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.540.11
ויטמין B5 (מ"ג)0.640.13
ויטמין B6 (מ"ג)0.130.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)30.656.45
ויטמין C (מ"ג)8.641.82
ויטמין E (מ"ג)0.330.07
ויטמין K (מק"ג)26.975.68
סידן (מ"ג)33.036.95
ברזל (מ"ג)2.270.48
מגנזיום (מ"ג)92.5519.48
זרחן (מ"ג)172.4736.31
אבץ (מ"ג)1.910.4
אשלגן (מ"ג)337.2370.99
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.390.5
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.060.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.330.49
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)8.211.73
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)8.051.7

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 43.3% 9% 42.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.84 (0.94 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.