דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פסטה עם סלמון מפורק וברוקולי ברוטב חלב קוקוס
פסטה עם סלמון מפורק וברוקולי ברוטב חלב קוקוס
פסטה סלמון וברוקולי לארוחת הצהריים

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 371 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • הכנת הסלמון והברוקולי:
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 200 מעלות.
  • 2 מערבבים את נתח הסלמון והברוקולי בקערה עם שמן הזית, השום, הסילאן, החרדל, המלח והפלפל השחור.
  • 3 מסדרים את הסלמון והברוקולי בתבנית המרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור למשך כ- 20-25 דקות, או עד שהסלמון מבושל והברוקולי רך.
  • הכנת הרוטב:
  • 1 בזמן שהסלמון והברוקולי נאפים, מחממים מחבת ומבשלים את חלב הקוקוס, רוטב הסויה, מיץ הלימון, הג`ינג`ר המגורר, השום והכורכום למשך כ- 5 דקות על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב מדי פעם.
  • 2 מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומערבבים.
  • הרכבת המנה:
  • 1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומוסיפים את שמן הזית.
  • 2 מעבירים את הפסטה לקערה גדולה, מוסיפים את הסלמון (לאחר שפירקנו אותו עם מזלג לחתיכות), מוסיפים גם את הברוקולי ורוטב חלב הקוקוס, ומערבבים היטב.
  • 3 מגישים חם - אפשר לפזר מעל מעט כוסברה קצוצה נוספת ולזלף עוד מעט שמן זית.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של מיטל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)713192
חלבונים (גרם)40.01 10.78
פחמימות (גרם)8322
מתוכן סוכרים (גרם)7.97 2.15
שומנים (גרם)24.15 6.51
מתוכם שומן רווי (גרם)6.21 1.67
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.290.08
כולסטרול (מ"ג)63 16.98
נתרן (מ"ג)863.69232.8
סיבים תזונתיים (גרם)3.46 0.93
מים (גרם)153.4541.36
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)76.6620.66
ויטמין B (מ"ג)12.443.35
ויטמין B1 (מ"ג)0.420.11
ויטמין B2 (מ"ג)0.260.07
ויטמין B3 (מ"ג)8.652.33
ויטמין B5 (מ"ג)2.080.56
ויטמין B6 (מ"ג)0.910.24
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)132.2435.64
ויטמין B12 (מק"ג)2.80.75
ויטמין C (מ"ג)64.6617.43
ויטמין E (מ"ג)1.380.37
ויטמין K (מק"ג)133.0335.86
סידן (מ"ג)64.817.47
ברזל (מ"ג)1.40.38
מגנזיום (מ"ג)53.2814.36
זרחן (מ"ג)324.6987.52
אבץ (מ"ג)0.950.26
אשלגן (מ"ג)702.41189.33
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)4.621.25
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.230.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.740.2
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)4.531.22
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.110.57

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 16.1% 26.6% 55%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.