דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טבית עוף עיראקי
טבית עוף עיראקי
טבית עוף עיראקי
אין על חמין עיראקי

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 271 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 בסיר רחב (שמתאים לפלטה או לתנור) מחממים את השמן, מוסיפים את חלקי העוף, צורבים היטב משני הצדדים עד להשחמה ומוציאים לצלחת.
  • 2 לאותו הסיר מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להשחמה קלה, מוסיפים את התבלינים ורסק העגבניות, ופותחים קלות בשמן.
  • 3 מחזירים לסיר את חלקי העוף, מוסיפים את הסילאן והעגבניות המרוסקות, ומטגנים קלות.
  • 4 מוסיפים לסיר את האורז השטוף, מערבבים, מוזגים מים רותחים עד לכיסוי ++ (שהעוף והאורז יכוסו ואז עוד קצת מים). ומבשלים כ- 35 דקות (שהמים לא יתאדו).
  • 5 מסדרים ביצים (אפשר לבשל אותן בנפרד לפני ואז להכניס, אפשר גם לא) ואם רוצים גם ג`חנון, מוסיפים לסיר כוס מים ומכניסים לתנור בחום של 100 מעלות או על הפלטה למשך הלילה.
  • 6 בבוקר קמים לריח משגע של חמין טבית עיראקי נדיר!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
יש להשתמש ב- 4-6 חלקי עוף (ניתן להוסיף חלקי אסאדו).

הערך התזונתי לא כולל את הראס אל חנות. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד הטיקטוק של הילה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)400148
חלבונים (גרם)27.63 10.2
פחמימות (גרם)4717
מתוכן סוכרים (גרם)3.85 1.42
שומנים (גרם)11.02 4.07
מתוכם שומן רווי (גרם)1.66 0.61
כולסטרול (מ"ג)72.85 26.89
נתרן (מ"ג)1,607593.11
סיבים תזונתיים (גרם)0.99 0.36
מים (גרם)83.8230.94
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)40.4914.95
ויטמין B (מ"ג)6.752.49
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.210.08
ויטמין B3 (מ"ג)4.971.84
ויטמין B5 (מ"ג)1.080.4
ויטמין B6 (מ"ג)0.390.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.494.98
ויטמין B12 (מק"ג)0.270.1
ויטמין C (מ"ג)4.981.84
ויטמין D (מק"ג)0.10.04
ויטמין E (מ"ג)0.520.19
ויטמין K (מק"ג)3.911.44
סידן (מ"ג)28.4910.52
ברזל (מ"ג)1.380.51
מגנזיום (מ"ג)24.849.17
זרחן (מ"ג)160.359.17
אבץ (מ"ג)2.610.96
אשלגן (מ"ג)338.05124.79
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.180.44
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.950.35
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.490.55
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.240.46

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 12.7% 31.9% 54.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.