דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ביסקוטי פרווה
ביסקוטי פרווה
העוגיות היבשות האיטלקיות הטעימות ביותר

מצרכים למתכון

60 מנות/יחידות, 21 גרם למנה\יחידה (תלוי בעובי העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 170 מעלות טורבו.
  • 2 לערבב את כל המרכיבים מלבד הקמח והאגוזים, להוסיף את הקמח, לערבב מעט, להוסיף גם את האגוזים ולהמשיך לערבב היטב.
  • 3 ליצור 2 כיכרות על תבנית עם נייר אפייה (הבצק די דביק - אפשר להיעזר בכפות). חשוב שיהיה מרחק בין הכיכרות כי הן תופחות ולעצב אותן בעזרת כפות ידיים מקומחות מעט.
  • 4 לאפות בתנור החם למשך כ- 20 דקות ולאחר מכן לצנן את הכיכרות לגמרי.
  • 5 לחתוך פרוסות (אפשר עבות ואפשר דקות יותר - הדקות יותר עדינות אז תחתכו בעדינות), לסדר בתבנית (אפשר ללא מרווחים כי הן לא תופחות - יוצאות כ- 2 תבניות מלאות) ולהמשיך לאפות בתנור עוד כרבע שעה עד שהעוגיות מזהיבות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
חשוב שהאגוזים יהיו טבעיים ולא קלויים/מומלחים.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של סתיו!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)91428
חלבונים (גרם)2.18 10.22
פחמימות (גרם)1046
מתוכן סוכרים (גרם)3.3 15.43
שומנים (גרם)5.12 23.94
מתוכם שומן רווי (גרם)0.58 2.72
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)12.65 59.2
נתרן (מ"ג)32.11150.3
סיבים תזונתיים (גרם)0.57 2.69
מים (גרם)2.9713.89
ויטמין A (מק"ג)5.5225.81
ויטמין B (מ"ג)0.381.76
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.27
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.29
ויטמין B3 (מ"ג)0.130.61
ויטמין B5 (מ"ג)0.10.47
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.429.95
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.14
ויטמין C (מ"ג)0.552.6
ויטמין D (מק"ג)0.070.33
ויטמין E (מ"ג)0.723.35
ויטמין K (מק"ג)0.874.07
סידן (מ"ג)28.16131.8
ברזל (מ"ג)0.562.61
מגנזיום (מ"ג)15.9674.71
זרחן (מ"ג)59.94280.54
אבץ (מ"ג)0.341.57
אשלגן (מ"ג)44.79209.62
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.934.35
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.1
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.94.2
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.1610.11
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.149.99

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 28.9% 12.3% 55.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.45 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.