דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב מושלם בין בשר לפטריות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 265 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לטגן את הבצל בשמן למשך מספר דקות, להוסיף את קוביות הבשר והתבלינים, ולערבב.
  • 2 לערבב את המים הרותחים עם תיבול צלי הפטריות, להוסיף לסיר, להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל במשך כשעה וחצי או עד שהבשר מבושל.
  • 3 להוסיף את הפטריות ולהמשיך לבשל עוד כשעה או עד שהבשר מתרכך.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)304115
חלבונים (גרם)33.83 12.78
פחמימות (גרם)94
מתוכן סוכרים (גרם)2.42 0.91
שומנים (גרם)14.05 5.31
מתוכם שומן רווי (גרם)2.89 1.09
כולסטרול (מ"ג)78.75 29.76
נתרן (מ"ג)412.62155.93
סיבים תזונתיים (גרם)1.17 0.44
מים (גרם)201.9876.33
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.070.03
ויטמין B (מ"ג)8.363.16
ויטמין B1 (מ"ג)0.170.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.380.14
ויטמין B3 (מ"ג)5.782.18
ויטמין B5 (מ"ג)1.520.58
ויטמין B6 (מ"ג)0.480.18
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)20.787.85
ויטמין B12 (מק"ג)4.241.6
ויטמין C (מ"ג)3.161.2
ויטמין D (מק"ג)0.140.05
ויטמין E (מ"ג)0.210.08
ויטמין K (מק"ג)0.310.12
סידן (מ"ג)23.388.83
ברזל (מ"ג)4.31.62
מגנזיום (מ"ג)37.3914.13
זרחן (מ"ג)321.25121.4
אבץ (מ"ג)10.13.82
אשלגן (מ"ג)528.98199.9
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.570.21
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.450.17
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.341.26
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.111.18

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 24.1% 58.1% 15.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.