דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גבינה מבצק פילו
עוגת גבינה מבצק פילו
עוגת גבינה מבצק פילו
במילה אחת: שלמות!

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 119 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 160 מעלות.
  • 2 מקמטים עם הידיים 6-8 עלי פילו, מסדרים בתבנית, מועכים, מיישרים ומורחים חצי מכמות החמאה המומסת.
  • 3 מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית עד למרקם אחיד ללא גושים, מוזגים מעל הבצק בתבנית.
  • 4 מקמטים ומשטחים ביד עוד עלי פילו, מסדרים מעל המלית ומורחים בזהירות את החמאה שנותרה.
  • 5 אופים בתנור החם למשך כשעה ומצננים מעט.
  • 6 להרתיח את כל מרכיבי סירופ הסוכר, מוזגים מעל העוגה ומקשטים בפיסטוקים הקצוצים מעל.
  • 7 מתקבלת עוגת גבינה פילו מושלמת לצד הקפה!
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
העוגה יכולה להישאר במקום קריר למשך כ- 24 שעות (אין צורך להכניס למקרר).

ציוד נדרש: תבנית פיירקס מתאימה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של ירון!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)269225
חלבונים (גרם)7.39 6.19
פחמימות (גרם)3832
מתוכן סוכרים (גרם)22.33 18.73
שומנים (גרם)9.91 8.31
מתוכם שומן רווי (גרם)5.21 4.37
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.370.31
כולסטרול (מ"ג)84.9 71.19
נתרן (מ"ג)247.93207.91
סיבים תזונתיים (גרם)0.22 0.19
מים (גרם)20.5317.21
ויטמין A (מק"ג)27.7823.29
ויטמין B (מ"ג)0.520.43
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.08
ויטמין B3 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.270.23
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.298.63
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.13
ויטמין C (מ"ג)0.290.24
ויטמין D (מק"ג)0.350.29
ויטמין E (מ"ג)0.230.19
ויטמין K (מק"ג)0.050.04
סידן (מ"ג)55.9346.9
ברזל (מ"ג)0.480.4
מגנזיום (מ"ג)4.613.87
זרחן (מ"ג)46.7439.19
אבץ (מ"ג)0.270.22
אשלגן (מ"ג)4537.74
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.60.51
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.540.45
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.10.92
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.050.88

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 17.8% 13.3% 68.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?