דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לביבות תירס וירקות ביתיות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 77 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערה מערבבים את כל המצרכים (מוסיפים עוד תבלינים במידת הצורך).
  • 2 יוצרים מהתערובת לביבות בגודל הרצוי ומטגנים בשמן חם (ראו מידע נוסף לגבי כמות השמן).
  • 3 מוציאים מהמחבת ומניחים על נייר סופג.
  • 4 מתענגים - בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בלביבות לאחר הטיגון. יש להשתמש בכחצי כוס שמן לטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)81105
חלבונים (גרם)2.28 2.96
פחמימות (גרם)1013
מתוכן סוכרים (גרם)1.45 1.89
שומנים (גרם)3.63 4.71
מתוכם שומן רווי (גרם)0.41 0.54
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)25.3 32.83
נתרן (מ"ג)152.22197.56
סיבים תזונתיים (גרם)0.92 1.2
מים (גרם)48.7763.3
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)49.7364.54
ויטמין B (מ"ג)0.871.13
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.390.51
ויטמין B5 (מ"ג)0.250.32
ויטמין B6 (מ"ג)0.120.15
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)18.9124.54
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.08
ויטמין C (מ"ג)26.2934.12
ויטמין D (מק"ג)0.140.18
ויטמין E (מ"ג)0.290.37
ויטמין K (מק"ג)99.64129.32
סידן (מ"ג)21.2627.6
ברזל (מ"ג)0.670.87
מגנזיום (מ"ג)10.5613.7
זרחן (מ"ג)33.443.35
אבץ (מ"ג)0.260.34
אשלגן (מ"ג)149.92194.57
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.170.22
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.18
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.270.35
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.250.33

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 21.3% 13.4% 59.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.31 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.