דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פאי עגבניות שרי ללא גלוטן
פאי עגבניות שרי ללא גלוטן
פאי עגבניות שרי ללא גלוטן
פאי מושלם לצליאקים וממש קל להכנה

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 131 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות בעוצמה רגילה.
  • 2 לערבב היטב את כל מצרכי הבצק, להדק על תבנית פאי עגולה בקוטר 24 ס"מ ולהכניס לתנור החם למשך כ- 8-10 דקות.
  • 3 לטגן בשמן הזית את הבצל ועגבניות השרי, להוסיף את הבזיליקום וכל שאר מצרכי התיבול, ולהשאיר כך כמה דקות על אש נמוכה.
  • 4 להוציא מהתנור את הבצק, להוסיף מעל את מילוי העגבניות והבצל, ולהחזיר לתנור לכ- 8 דקות.
  • 5 לפזר מעל הפאי את אגוזי המלך והגבינה הבולגרית, ולהגיש פאי עגבניות שרי ללא גלוטן מושלם!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לאכול עם גבינת שמנת/גבינת קשקבל כשמוכן!

ציוד נדרש: תבנית פאי 24 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של רונה אשכנזי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)354271
חלבונים (גרם)10.7 8.2
פחמימות (גרם)1411
מתוכן סוכרים (גרם)5.12 3.92
שומנים (גרם)28.89 22.12
מתוכם שומן רווי (גרם)3.18 2.43
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.02
כולסטרול (מ"ג)51.79 39.66
נתרן (מ"ג)819.93627.82
סיבים תזונתיים (גרם)1.42 1.09
מים (גרם)62.2547.66
ליקופן (מ"ג)0.730.56
ויטמין A (מק"ג)37.0228.35
ויטמין B (מ"ג)0.920.71
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.320.25
ויטמין B5 (מ"ג)0.310.24
ויטמין B6 (מ"ג)0.120.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)23.117.69
ויטמין B12 (מק"ג)0.120.09
ויטמין C (מ"ג)5.34.06
ויטמין D (מק"ג)0.280.21
ויטמין E (מ"ג)0.370.28
ויטמין K (מק"ג)8.16.2
סידן (מ"ג)45.8135.08
ברזל (מ"ג)0.750.58
מגנזיום (מ"ג)21.7716.67
זרחן (מ"ג)71.7754.95
אבץ (מ"ג)0.540.41
אשלגן (מ"ג)172.79132.31
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)4.083.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.740.57
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)3.32.53
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.230.94
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.190.91

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 52.6% 19.5% 25.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.17 (1.25 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.