דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שעועית ירוקה טרייה מוקפצת
שעועית ירוקה טרייה מוקפצת
שעועית ירוקה טרייה מוקפצת
השעועית הירוקה המוקפצת כמו במסעדות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 111 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 חותכים את הקצוות של השעועית הטרייה ומכניסים לסיר עם מים רותחים למשך כ- 7 דקות.
  • 2 מסננים מהמים, מעבירים לקערה עם מי קרח (על מנת לעצור את הבישול ולשמר את הצבע הירוק של השעועית), מייבשים מעט עם מגבת ומעבירים למחבת/ווק עם שמן הזית.
  • 3 מוסיפים את המלח, הפלפל השחור והשום, וצורבים כ- 3-4 דקות (זהירות לא לשרוף את השום).
  • 4 מעבירים את השעועית המוקפצת אל צלחת הגשה, מפזרים מעל את גרידת הלימון וגם סוחטים את הלימון הטרי. זהו - יש לכם שעועית ירוקה טרייה מוקפצת שתקפיץ לכם את הארוחה!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת/ווק.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. כמה שזה קל ופשוט - ככה זה טעים!

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של רמית!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)6659
חלבונים (גרם)1.98 1.78
פחמימות (גרם)87
מתוכן סוכרים (גרם)3.4 3.06
שומנים (גרם)3.69 3.32
מתוכם שומן רווי (גרם)0.58 0.52
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.02
נתרן (מ"ג)442.46397.72
סיבים תזונתיים (גרם)2.86 2.57
מים (גרם)95.4385.78
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)35.0431.5
ויטמין B (מ"ג)1.491.34
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.1
ויטמין B3 (מ"ג)0.750.68
ויטמין B5 (מ"ג)0.240.22
ויטמין B6 (מ"ג)0.170.15
ויטמין B8 (מק"ג)10089.89
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)33.9130.48
ויטמין C (מ"ג)15.1913.65
ויטמין E (מ"ג)0.420.38
ויטמין K (מק"ג)14.6313.15
סידן (מ"ג)42.2137.94
ברזל (מ"ג)1.111
מגנזיום (מ"ג)26.0323.4
זרחן (מ"ג)41.2837.11
אבץ (מ"ג)0.270.24
אשלגן (מ"ג)224.74202.02
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.120.11
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.070.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.3% 22.3% 12% 48.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.52 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.