דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתאים לכם לארוחת הערב?

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 400 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 קוצצים את הפטריות והבצל, ומטגנים במעט שמן הזית עד לריכוך.
  • 2 בקערה מערבבים את הביצים והגבינות (כל גבינה שיש לכם בבית יכולה להתאים פה, העיקר שיהיה בסה"כ כ- 250 גרם גבינות רכות כמו קוטג` או שמנת ומעט גבינה בולגרית בשביל הטעם. אפשר להחליף גם בגבינה צהובה מגורדת).
  • 3 מערבבים היטב את הבלילה עם הפטריות והבצל המטוגנים, מוסיפים את הקמח והתבלינים, מערבבים היטב ומחזירים למחבת משומנת בחום נמוך עם מכסה למשך כ- 15 דקות.
  • 4 הופכים בזהירות לצד השני וזה מוכן. מומלץ להגיש לצד סלט ירוק קטן!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לגרסא ללא גלוטן אפשר להחליף את הקמח בכף קורנפלור.

ציוד נדרש: מחבת מתאימה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות רתם הורביץ

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)543136
חלבונים (גרם)27.63 6.91
פחמימות (גרם)185
מתוכן סוכרים (גרם)6.62 1.65
שומנים (גרם)40.47 10.12
מתוכם שומן רווי (גרם)13.67 3.42
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.70.18
כולסטרול (מ"ג)414.53 103.63
נתרן (מ"ג)1,166291.62
סיבים תזונתיים (גרם)2.82 0.7
מים (גרם)201.0350.26
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)163.2440.81
ויטמין B (מ"ג)9.992.5
ויטמין B1 (מ"ג)0.130.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.790.2
ויטמין B3 (מ"ג)4.811.2
ויטמין B5 (מ"ג)3.870.97
ויטמין B6 (מ"ג)0.310.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)71.5917.9
ויטמין B12 (מק"ג)0.910.23
ויטמין C (מ"ג)5.891.47
ויטמין D (מק"ג)2.640.66
ויטמין E (מ"ג)1.090.27
ויטמין K (מק"ג)0.870.22
סידן (מ"ג)225.2656.31
ברזל (מ"ג)3.760.94
מגנזיום (מ"ג)28.87.2
זרחן (מ"ג)304.7776.19
אבץ (מ"ג)2.30.58
אשלגן (מ"ג)570.09142.52
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.180.54
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.810.45
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.750.94
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.50.87

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 45.5% 31.1% 20.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.89 (0.95 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.