דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מי אמר שאי אפשר לשלב כבד בקציצות?

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 507 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לטחון את כל מרכיבי הקציצות במעבד מזון עד למרקם קרמי (אם חזה העוף טחון מראש אז אין צורך לטחון אותו). להעביר לקערה, לכסות בניילון נצמד ולהניח במקרר לכחצי שעה לספיגת הטעמים.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן עד להשחמה יפה, להוסיף את המים הרותחים והתבלינים, ולהביא לרתיחה.
  • 3 להכין כדורים מעיסת הקציצות, להכניס לרוטב, לסובב את הסיר במעגלים (לא לערבב בכף) ולבשל למשך כ- 25 דקות על להבה נמוכה.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה וטיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)600118
חלבונים (גרם)79.05 15.6
פחמימות (גרם)184
מתוכן סוכרים (גרם)6.73 1.33
שומנים (גרם)22.06 4.35
מתוכם שומן רווי (גרם)4.84 0.96
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.130.03
כולסטרול (מ"ג)914.29 180.38
נתרן (מ"ג)838.98165.53
סיבים תזונתיים (גרם)2.72 0.54
מים (גרם)382.9675.56
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)5,7711,139
ויטמין B (מ"ג)45.318.94
ויטמין B1 (מ"ג)0.560.11
ויטמין B2 (מ"ג)3.070.61
ויטמין B3 (מ"ג)28.45.6
ויטמין B5 (מ"ג)10.592.09
ויטמין B6 (מ"ג)1.790.35
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)877.91173.21
ויטמין B12 (מק"ג)24.44.81
ויטמין C (מ"ג)71.6714.14
ויטמין D (מק"ג)0.180.04
ויטמין E (מ"ג)1.750.34
ויטמין K (מק"ג)291.7357.56
סידן (מ"ג)101.4120.01
ברזל (מ"ג)19.813.91
מגנזיום (מ"ג)97.7119.28
זרחן (מ"ג)880.67173.75
אבץ (מ"ג)7.631.51
אשלגן (מ"ג)999.81197.26
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)3.940.78
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.890.37
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.650.72
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.220.64

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 18.1% 65% 14.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.