דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אחד הסלטים הכי צבעוניים וטעימים שתכינו

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 188 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את פרוסות הלחם לקוביות, לתבל בשמן הזית, השום, המלח והפלפל, ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 15 דקות או עד להשחמה. לצנן מחוץ לתנור.
  • 2 בצנצנת או קערה לערבב היטב את כל מרכיבי הרוטב ולהניח בצד.
  • 3 להניח בקערה את העגבניות החצויות, הבזיליקום, האורוגולה והקרוטונים הביתיים, למזוג את הרוטב ולערבב היטב.
  • 4 להעביר את הסלט אל צלחת הגשה יפה, להניח את גבינת הבוראטה במרכז, לזלף את הבלסמי המצומצם מעל, לפזר עוד מעט מלח גס אם צריך וזהו!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אם לא רוצים שהקרוטונים יירטבו - ניתן להוסיף אותם בשלב של גבינת הבוראטה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של שיראל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)291154
חלבונים (גרם)5.6 2.98
פחמימות (גרם)2212
מתוכן סוכרים (גרם)9.5 5.05
שומנים (גרם)20.58 10.93
מתוכם שומן רווי (גרם)6.79 3.61
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.250.13
כולסטרול (מ"ג)21 11.16
נתרן (מ"ג)629.56334.52
סיבים תזונתיים (גרם)2.2 1.17
מים (גרם)113.1760.13
ליקופן (מ"ג)2.831.5
ויטמין A (מק"ג)51.7627.5
ויטמין B (מ"ג)1.090.58
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.710.38
ויטמין B5 (מ"ג)0.140.07
ויטמין B6 (מ"ג)0.140.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)19.4810.35
ויטמין C (מ"ג)15.848.42
ויטמין E (מ"ג)0.620.33
ויטמין K (מק"ג)16.088.55
סידן (מ"ג)84.6744.99
ברזל (מ"ג)0.510.27
מגנזיום (מ"ג)15.638.3
זרחן (מ"ג)35.6518.94
אבץ (מ"ג)0.270.14
אשלגן (מ"ג)296.56157.58
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.02

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 40.9% 11.1% 43.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.75 (0.81 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.