דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אחד הנודלסים הכי טעימים שתאכלו

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 411 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 משרים את הבקר עם הסודה לשתייה והמים במקרר למשך כ- 40 דקות.
  • 2 בינתיים מערבבים את מרכיבי ההשריה השנייה (מרינדת הטעם).
  • 3 שוטפים את הבקר, מייבשים היטב ומערבבים עם מרינדת הטעם. משאירים במקרר למשך כחצי שעה עד לילה.
  • 4 מערבבים את כל מרכיבי סלט המלפפונים.
  • 5 מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן. מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה נפרדת.
  • 6 בווק לוהט עם מעט שמן, מקפיצים את השום, הג`ינג`ר והירקות לפי הסדר. כשהירקות התרככו - מוציאים אותם מהווק.
  • 7 מקפיצים את הבקר בווק עד לצריבה יפה, מחזירים את הירקות, מוסיפים את הנודלס והרוטב, ומקפיצים הכל יחד עד שהרוטב נספג והנודלס מצופה יפה.
  • 8 מגישים נודלס בקר מפנק לצד סלט המלפפונים!
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש גם בסינטה, שייטל או כף.

ציוד נדרש: ווק.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה לא כולל את זמן ההשריה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של אור!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)633154
חלבונים (גרם)41.31 10.06
פחמימות (גרם)5614
מתוכן סוכרים (גרם)11.63 2.83
שומנים (גרם)26.74 6.51
מתוכם שומן רווי (גרם)8.53 2.08
כולסטרול (מ"ג)157.5 38.34
נתרן (מ"ג)2,043497.34
סיבים תזונתיים (גרם)1.98 0.48
מים (גרם)205.9950.15
ויטמין A (מק"ג)290.3670.69
ויטמין B (מ"ג)11.772.87
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.20.05
ויטמין B3 (מ"ג)9.552.32
ויטמין B5 (מ"ג)0.940.23
ויטמין B6 (מ"ג)0.90.22
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)30.717.48
ויטמין B12 (מק"ג)2.190.53
ויטמין C (מ"ג)60.0414.62
ויטמין E (מ"ג)1.410.34
ויטמין K (מק"ג)40.579.88
סידן (מ"ג)61.5914.99
ברזל (מ"ג)2.870.7
מגנזיום (מ"ג)45.2711.02
זרחן (מ"ג)292.871.28
אבץ (מ"ג)6.311.54
אשלגן (מ"ג)671.63163.51
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.40.34
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.140.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.180.29
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)9.092.21
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)8.342.03

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 21.2% 32.7% 44.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?