גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח אסיאתי | » | בקר מוקפץ "שנחאי" ברוטב סויה |
5 מנות/יחידות, 329 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)
ציוד נדרש: ווק.
יש להשתמש בבשר בקר שייטל ולא בסינטה. הסינטה מופיעה במרכיבי המתכון רק לשם קבלת ערך תזונתי דומה ככל האפשר לשייטל. הערך התזונתי לא כולל את נבטי השעועית.
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 362 | 110 |
| חלבונים (גרם) | 39.14 | 11.88 |
| פחמימות (גרם) | 12 | 4 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 5 | 1.52 |
| שומנים (גרם) | 17.34 | 5.26 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 5.38 | 1.63 |
| כולסטרול (מ"ג) | 87.6 | 26.59 |
| נתרן (מ"ג) | 978.47 | 297.05 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 2.57 | 0.78 |
| מים (גרם) | 238.47 | 72.4 |
| ליקופן (מ"ג) | 0.77 | 0.23 |
| ויטמין A (מק"ג) | 23.76 | 7.21 |
| ויטמין B (מ"ג) | 12.23 | 3.71 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.18 | 0.05 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.23 | 0.07 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 9.87 | 3 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 0.99 | 0.3 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.91 | 0.28 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 48.3 | 14.66 |
| ויטמין B12 (מק"ג) | 2.08 | 0.63 |
| ויטמין C (מ"ג) | 43.96 | 13.35 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.82 | 0.25 |
| ויטמין K (מק"ג) | 95.24 | 28.91 |
| סידן (מ"ג) | 83.14 | 25.24 |
| ברזל (מ"ג) | 2.95 | 0.9 |
| מגנזיום (מ"ג) | 54.91 | 16.67 |
| זרחן (מ"ג) | 328.21 | 99.64 |
| אבץ (מ"ג) | 6.76 | 2.05 |
| אשלגן (מ"ג) | 786.03 | 238.62 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.08 | 0.03 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.06 | 0.02 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.03 | 0.01 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.03 | 0.01 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם